Τράπεζες

Συνταξιούχοι Εθνικής: Η τράπεζα τράβηξε τις συντάξεις από τους λογαριασμούς! 


Οδυνηρή έκπληξη επιφύλασσε η Εθνική τράπεζα σε συνταξιούχους της, καθώς χθες (24/5) μετά την πίστωση των συντάξεων Ιουνίου, αιφνιδίως τις τράβηξε από τους λογαριασμούς τους, έναντι ληξιπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων!

Οι αντιδράσεις των συνταξιούχων είναι σφοδρές, καθώς βρέθηκαν απροειδοποίητα χωρίς συντάξεις, ενώ ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος με ανακοίνωσή του κατήγγειλε την ενέργεια της τράπεζας και κινείται για την επιστροφή των ποσών. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η ακόλουθη:  

«Ο Σύλλογος  μας, μόλις  έγινε γνωστή η ενέργεια της τράπεζας  η οποία εντελώς αυθαίρετα και απροκάλυπτα πήρε πίσω τις συντάξεις των συνταξιούχων,  που λίγο πριν είχε πιστώσει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, προέβη σε όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποκαταστήσει την αχαρακτήριστη αυτή ενέργεια  σε βάρος των συναδέλφων συνταξιούχων.

Μίλησε διεξοδικά  με τους Νομικούς και αρμόδιες υπηρεσίες  προκειμένου να εντοπίσει  τα πιο  δυνατά  από  τα  επιχειρήματα μας.

Έχοντας  όλα τα στοιχεία, ο σύλλογος μας σε έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου αποφάσισε και προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες που σκόπευαν στην άμεση λύση του χθεσινού προβλήματος με την επιστροφή των συντάξεων στους λογαριασμούς  και στην αποφυγή της επανάληψης του σήμερα.

Περιμένοντας ουσιαστικές απαντήσεις  σήμερα,  απαντήσεις που μέχρι τώρα δεν έχουν δοθεί, ο σύλλογος αναμένει ευρισκόμενος  σε συνεχή συνεδρίαση και θα σας ενημερώσει». 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα