ΕΥΖην

Συμμαχία "Heavy Metal" και DiGa σε ταινίες, τηλεοπτικό περιεχόμενο και podcast


Στον τομέα της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, αλλά και σε πολλές άλλες δράσεις επεκτείνεται το περιοδικό κόμικς Heavy Metal, ύστερα από τη συνεργασία που υπέγραψε με την εταιρεία Allyance Media Group's DiGa Studios.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το DiGa Studios θα αναλάβει όλες τις παραγωγές της Heavy Metal πέρα από τις εκτυπώσεις -με έναν σχεδιασμό για την ανάπτυξη περιεχομένου από τα τελευταία 40 χρόνια του περιοδικού για την παραγωγή ταινιών, τηλεοπτικού περιεχομένου και podcasts- ενώ το Heavy Metal θα έχει το ρόλο του εκδότη της DiGa Studios, ενώ μαζί οι δύο εταίροι σχεδιάζουν να αναπτύξουν νέα προϊόντα και πλατφόρμες.

«Μεγάλωσα ως θαυμαστής του περιοδικού Heavy Metal και θυμήθηκα ότι αυτό κυκλοφόρησε τη βιντεοκασέτα της ταινίας "1981", κι αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα», δήλωσε ο Tony DiSanto, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Allyance Media Group.

«Οι ιστορίες, οι χαρακτήρες και η τέχνη του Heavy Metal είχαν τεράστιο αντίκτυπο στο είδος sci-fi και φαντασίας παγκοσμίως και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για τη δημιουργία κοινού περιεχομένου σε όλα τα μέσα».

Στα DiGa Studios ψάχνουμε πάντα να βρούμε νέες ευκαιρίες που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας προκαλέσουν δημιουργικά. Αυτή η πολυδιάστατη συνεργασία με το Heavy Metal είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας» δήλωσε ο Tommy Coriale, επικεφαλής του DiGa Studios.

Το Heavy Metal πρωτοκυκλοφόρησε το 1977.