Πολιτική

Συγκέντρωση ΚΝΕ στο Σύνταγμα: Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί


Ο Δ. Κουτσούμπας στο αυριανό παλλαϊκό συλλαλητήριο

«Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών να γίνουμε η φωνή» είναι το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα στη μεγάλη συγκέντρωση της ΚΝΕ που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα.

«Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα με ενόχους κράτος και εταιρεία, τόνισε ο 'Αγγελος Θωμόπουλος, στέλεχος της ΚΝΕ, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ στη συγκέντρωση.

«Δυναμώνουμε τον αγώνα, θα γίνουμε η φωνή των νεκρών», πρόσθεσε.

Οι συγκεντρωμένοι σχημάτισαν με τσάντες τη φράση «Δεν ξεχνώ» ενώ με αναμμένα κεριά γράφτηκε το σύνθημα «Τα κέρδη τους, οι νεκροί μας».

Ο Δ. Κουτσούμπας στο αυριανό παλλαϊκό συλλαλητήριο

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Επίσης λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, η προγραμματισμένη επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λαμία, για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, αναβάλλεται.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, την ίδια μέρα, στις 13:00, θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3) και θα συναντηθεί με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, καθώς και με τα ΔΣ των πρωτοβάθμιων σωματείων που είναι μέλη της.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες ΚΚΕ