Υγεία

Στους 22 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα


Άλλοι δυο νεκροί προστέθηκαν σήμερα στη μακάβρια λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα.Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέοι θάνατοι καταγράφηκαν στην Κρήτη και την Ξάνθη.  

O πρώτος νεκρός από τον κορονοϊό στο νησί της Κρήτης είναι 42χρονος Γερμανός καθηγητής που είχε διαγνωστεί με τον ιό στις 12 Μαρτίου. Εισήχθη στο νοσοκομείο μια εβδομάδα μετά και στις 21 Μαρτίου μπήκε στην εντατική. Αν και τις τελευταίες δύο μέρες παρουσίασε βελτίωση και οι γιατροί σήμερα το πρωί ήταν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του κατέληξε. 

Ένας ηλικιωμένος άνδρας από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης είναι ένα ακόμα θύμα του κορονοϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή του Δήμου Μύκης.
 
“Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του” αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.