Επιχειρήσεις

Στον Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega


Εναντι 34 εκατ. ευρώ η εταιρεία  Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη αποκτά την ταινιοθήκη και το σήμα του Mega, το οποίο πιθανότατα θα αντικαταστήσει το "One" ως επωνυμία του νέου καναλιού του εφοπλιστή βαρόνου των media.

Στον πλειστηριασμό που έγινε σήμερα για την πώληση της ταινιοθήκης και των σημάτων του πτωχευμένου καναλιού, πέραν της Alter Ego που πρόσφερε 34 εκατ. ευρώ. προσφορά 33 εκατ. κατέθεσε η κυπριακή εταιρεία Liquorina.

Στην πλειοδοτήσασα εταιρεία του κ. Μαρινάκη  θα περιέλθουν η ταινιοθήκη και η πνευματική ιδιοκτησία όσων παρήγαγε ο τηλεοπτικός σταθμός στην 25ετή πορεία του - σίριαλ, ντοκιμαντέρ, εκπομπών λόγου και ενημέρωσης, αθλητικών εκπομπών και στιγμιότυπων από αγώνες κλπ.

Η Alter Ego αποκτά επίσης τον μηχανολογικό εξοπλισμό του καναλιού, τα μεταφορικά μέσα, τα έπιπλα κλπ.

Ολα αυτά θα χρησιμοποιηθούν και θα αξιοποιηθούν από το νέο κανάλι του κανάλι του εφοπλιστή, το One Channel - που θα γίνει Mega Channel.

Επισημαίνεται ότι σήμερα έγινε και δεύτερος πλειοδοτικός διαγωνισμός, για την πώληση των ακινήτων του Mega. "Στο σφυρί" βγήκαν 4 αγροτεμάχια-οικόπεδα εκτός σχεδίου:

- Ενα άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 6,7 στρεμμάτων, που βρίσκεται στο Μαρούσι.

- Το δεύτερο, επιφανείας 2,1 στρεμμάτων (2.096 τ.μ.). βρίσκεται επίσης στην ίδια περιοχή και είναι εκτός σχεδίου

- Αλλα δύο αγροτεμάχια-οικόπεδα εκτός σχεδίου στα Μελίσσια, επιφανείας 8,7 και 1,2 στρεμμάτων.

Για τα ακίνητα του καναλιού υπήρξαν δύο προσφορές: 500.000 ευρώ από την κοινοπραξία "Ωθηση"  και 384.000 ευρώ από την  κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα