ΕΥΖην

"Speed of Life": Μια περίεργη indie rom-com ταινία, εμπνευσμένη από την απώλεια του David Bowie


Το σύμπαν καταρρέει από τον απροσδόκητο θάνατο του David Bowie σε αυτήν την περίεργη indie rom-com ταινία με τίτλο "Speed of Life", για την οποία έχει κυκλοφορήσει το επίσημο τρέιλερ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Άλισον Τόλμαν και η Αν Ντόουντ, ως η ίδια γυναίκα, αλλά σε δυο διαφορετικές εποχές της ζωής της. Η ταινία θέτει το ερώτημα τι θα συνέβαινε «εάν ο θάνατος του David Bowie δημιούργησε ένα ανεξήγητο εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα για τον μεγαλύτερο θαυμαστή του».

Το σενάριο επικεντρώνεται σε ένα συνηθισμένο αμερικανικό ζευγάρι, την Τζουν και τον Έντουαρντ, που υποδύονται η Άλισον Τόλμαν και ο Ρέι Σαντιάγκο.

Την ημέρα του θανάτου του David Bowie το 2016, η Τζουν και ο Έντουαρντ έχουν μία έντονη διαφωνία για το μέλλον τους. Ο Έντουαρντ σύντομα απορροφάται από μία σκουληκότρυπα που δημιουργήθηκε από τον πρόωρο θάνατο του θρύλου της ροκ.

Και μεταφέρεται στο 2040. Τώρα η Τζουν είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη και την υποδύεται η Αν Ντόουντ και εξακολουθεί να είναι μπερδεμένη από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Έντουαρντ.

Αλλά όταν ο Έντουαρντ εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή της, είναι ακριβώς όπως την ημέρα της εξαφάνισής του. Τότε η Τζουν πρέπει να επανεκτιμήσει το μέλλον της σχέσης τους και της κοινής τους ζωής.

Η ταινία έχει τον ίδιο τίτλο με το τραγούδι του David Bowie που κυκλοφόρησε με το άλμπουμ «Low» το 1977. Το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει η Λιζ Μανάσιλ.

Το "Speed of Life", θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου σε πολλές ψηφιακές πλατφόρμες, όπως η Apple TV, το Amazon Prime Video, το Google Play και άλλα.

Διαβάστε επίσης