Νέο Επιχειρείν

Σκαρφαλώνει στην «List of the Lists» της Μ. Βρετανίας η fintech Ebury


Στη λίστα των 9 ταχύτερα αναπτυσσόμενων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας περιλαμβάνεται η Ebury, σύμφωνα με την εταιρία έρευνας αγοράς Beauhurst, η οποία εξειδικεύεται στην παρακολούθηση της πορείας start ups. Η εταιρία μετρά πλέον σχεδόν 10 χρόνια ζωής και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρία διαθέτει γραφείο και στην Αθήνα. Συγκεκριμένα:

Η Beauhurst αξιολόγησε 5.500 επιχειρήσεις της Μεγάλης Βρετανίας που έχουν διακριθεί σε 19 διαφορετικές λίστες εταιριών υψηλών ανάπτυξης, προκειμένου να καταλήξει στη «List of the Lists» των 9 επιλεγμένων εταιριών με τις καλύτερες προοπτικές.

Η fintech Ebury συμπεριλαμβάνεται σε 7 από τις 19 λίστες που αποτέλεσαν τη βάση της αξιολόγησης, και αναδεικνύεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια  ως μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες Βρετανικές εταιρίες σε διάφορες κατηγορίες.

Πλέον πρόσφατη διάκριση ήταν στη λίστα των «The Sunday Times Tech Track 100», που ανακοινώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου. Η λίστα κατατάσσει τις 100 ιδιωτικές Βρετανικές εταιρίας τεχνολογίας με τις ταχύτερα αυξανόμενες πωλήσεις κατά την τελευταία τριετία και η Ebury περιλαμβάνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.  

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι αναλυτές της Ebury αναδείχθηκαν από το Bloomberg στην πρώτη εξάδα των πιο επιτυχημένων ως προς τις προβλέψεις τους για την ισοτιμία EUR/USD για το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Η πλήρης λίστα (Beauhurst’s ranking of rankings): 

1. Optal – fintech payment processing firm
2. GoCardless – fintech payment processing firm
3. RateSetter – fintech peer-to-peer lending platform
4. Click Travel – business-to-business travel services provider
5. Ebury – fintech FX and money transfer service
6. Green Man Gaming – video games and ecommerce firm
7. GreenTech Distribution – logistics and recycling company
8. MVF – technology-enabled marketing services provider
9. Smarkets – betting firm
 

Διαβάστε επίσης