ΕΥΖην

Σε ταινία μικρού μήκους η συλλογή SS21 του Bottega Veneta (full fashion show)


Μυστήριο κάλυπτε έως προσφάτως την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 (SS21) του Bottega Veneta, που ο μιλανέζικος οίκος μόδας παρουσίασε τον Σεπτέμβριο στο Sadler's Wells του Λονδίνου.

Στο show ήταν προσκεκλημένοι μικρός αριθμός συντακτών περιοδικών μόδας και διασημοτήτων (όλοι φορούσαν προστατευτικές μάσκες και τηρούσαν αποστάσεις ασφαλείας).

Από τότε, η κολεξιόν του σχεδιαστή μόδας Daniel Lee κρατήθηκε κρυφή. Προσφάτως όμως, ο οίκος έδωσε στη δημοσιότητα μια ταινία μικρού μήκους για το show, καθώς και σειρά φωτογραφιών από το ντεφιλέ και τα παρασκήνια.
 
Λουσμένα σε πρασινωπό φως – είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του οίκου –, τα μοντέλα βάδισαν υπό τη μουσική της Σουηδής τραγουδίστριας-τραγουδοποιού Neneh Cherry, η οποία μίλησε για το προσωπικό της στυλ, τη σχέση της με τα ρούχα και τις προσωπικές στιγμές του να ντύνεσαι, καθώς παρακολουθούσαν ο Kanye West και η North West, η κορούλα του, ο Βρετανός ράπερ Stormzy και η δική του κορούλα, η River και κάποιοι άλλοι διάσημοι.
 
Όσον αφορά τις δημιουργίες, ο Daniel Lee επέμεινε στο μήνυμά του για ανορθόδοξη κομψότητα: υπερμεγέθη πανωφόρια, φουσκωτά μπουφάν με μπατίκ και αξεσουάρ με τα οποία ο ίδιος έκανε όνομα.

Διαβάστε επίσης