ΕΥΖην

"Ready Steady Go: My Unstoppable Journey In Dance": Η αυτοβιογραφία του Paul Oakenfold


Ο Paul Oakenfold ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο "Ready Steady Go: My Unstoppable Journey In Dance" το φετινό καλοκαίρι.

Τα απομνημονεύματα του Άγγλου σούπερ σταρ DJ και δισκογραφικού παραγωγού αφορούν τη διαδρομή του από τη «βάπτισμά του στη μουσική» του στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1980 και τις βραδιές σε κλαμπ στο Λονδίνο μέχρι την ίδρυση μιας από τις μακροβιότερες δισκογραφικές εταιρείες χορευτικής μουσικής, της Perfecto Records και «το θρυλικό ταξίδι» στην Ίμπιζα που τον μύησε στην trance και άλλαξε τη χορευτική μουσική για πάντα.

Ο Paul Oakenfold θα εμβαθύνει επίσης στις λεπτομέρειες της ζωής του με τη δυσλεξία και πώς αυτή έχει διαμορφώσει τις δημιουργικές του επιλογές ως DJ και παραγωγού.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου μέσω του ομίλου Welbeck Publishing Group.

«Με μια καριέρα σαν τη δική μου, δεν έχεις πολλές ευκαιρίες να σταματήσεις και να σκεφτείς αυτά που έχεις πετύχει. Η συγγραφή αυτού του βιβλίου μου έδωσε την ευκαιρία να αναπολήσω τις πολλές άγριες στιγμές της καριέρας μου, από την εμφάνισή μου ως DJ στο Στόουνχεντζ και στον καταυλισμό βάσης του Έβερεστ, μέχρι τη συνεργασία με θρύλους, όπως η Madonna, οι U2 και πολλούς άλλους και τη δημιουργία της δικής μου δισκογραφικής εταιρείας» ανέφερε ο Paul Oakenfold σε δήλωσή του.

«Με έκανε επίσης να σκεφτώ περισσότερο τις κρίσιμες προσωπικές στιγμές της ζωής μου που είχαν περισσότερο αντίκτυπο πάνω μου από ό,τι νόμιζα αρχικά, όπως το να μεγαλώνω με δυσλεξία. Αυτό είναι κάτι που με έβαλε σε μία δημιουργική πορεία, στην οποία οφείλω πολλά από την καριέρα μου. Αισθάνομαι προνομιούχος που μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες της ζωής μου και υπάρχουν ήδη πολλές άλλες στο στάδιο της προετοιμασίας για τα επόμενα απομνημονεύματα!» ανέφερε ο Άγγλος DJ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα