Επιχειρήσεις

Quest: Εχουμε προτάσεις από διεθνείς επενδυτές για την ACS


Επιβεβαιώνει ο όμιλος Quest/Φέσσα τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα ότι έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων από διεθνείς επενδυτές για εξαγορά της θυγατρικής του εταιρείας ταχυμεταφορών ACS, ή για στρατηγική συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Διαβεβαιώνει όμως κατηγορηματικά ότι δεν έχει συνάψει οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία με κάποιον από τους υποψήφιους επενδυτές.

Η επιβεβαίωση και η διαβεβαίωση περιέχονται σε επιστολή της εισηγμένης εταιρείας προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία της ζήτησε να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις πληροφορίες περί ενδεχόμενης πώλησης  της  ACS.

Στην επιστολή σημειώνει ότι η ACS κατέχει τα τελευταία πολλά χρόνια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών και υλοποιεί φιλόδοξο σχέδιο επενδύσεων και συνεχούς ανάπτυξης. Η μητρική Εταιρεία «έχει γίνει πρόσφατα (όπως και στο παρελθόν) αποδέκτης ενδιαφέροντος και προτάσεων, σχετικά με την ACS από διεθνείς δυνητικούς επενδυτές. Η Εταιρεία εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή επενδυτική πρόταση, με γνώμονα τα συμφέροντα των μετόχων της, καθώς και των εργαζομένων στις εταιρείες του Ομίλου Quest.

Εν προκειμένω, η Quest διευκρινίζει ότι δεν έχει συνάψει οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της ACS».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα