Επιχειρήσεις

Quest: ERP για την Κοινωνία της Πληροφορίας από τη Uni Systems


Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP) για την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) ανέπτυξε και παρέδωσε σε πλήρη παραγωγική λειτουργία η Uni Systems, εταιρεία του Ομίλου Quest,

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι αυξημένες απαιτήσεις της ΚτΠ AE για την εξυπηρέτηση χρηματοδοτικών πλαισίων, όπως της νέας προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ που επίκειται, του Ταμείου Ανάκαμψης κ.α.,δημιούργησαν την ανάγκη ενός συστήματος ERP που θα αποτελέσει τη βάση παρακολούθησης πολυάριθμων έργων.

Το σύστημα της Uni Systems βασίστηκε στο Q-Prime/Financials και προσαρμόστηκε στις ειδικές απαιτήσεις της ΚτΠ, προκειμένου να καλύψει ένα μεγάλο εύρος λειτουργικών περιοχών, όπως τη Διαχείριση Προϋπολογισμού και Στοχοθεσίας, το Μητρώο Δεσμεύσεων, Έργων, Προμηθειών/Δαπανών, Λογιστικής και Παγίων.

Ο Βασίλης Δεμέστιχας, Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚτΠ ΑΕ, δήλωσε: “Η Κοινωνία της Πληροφορίας, ευρισκόμενη σε φάση ευρέως μετασχηματισμού και αναδιοργάνωσης, επέλεξε το Q-Prime ERP/Financials της Uni Systems προκειμένου να καλύψει όλο τον κύκλο ζωής των έργων και δράσεων που υλοποιεί στο πλαίσιο του ρόλου της ως ένας από τους βασικότερους εκτελεστικούς βραχίονες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η ομάδα συμβούλων της Uni Systems που ανέλαβε την υλοποίηση, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, εργάστηκε αρμονικά και αποτελεσματικά σε συνεργασία με τα στελέχη της εταιρείας μας και ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο.”

Ο Στρατής Καλογρίδης, Public Sector & S/W Products Business Unit Director της Uni Systems, ανέφερε: «Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας ήταν για εμάς μια εξαιρετικά μεγάλη πρόκληση, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Θεωρούμε ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος μας να ενισχύσουμε τον σημαντικό ρόλο της Κοινωνίας της Πληροφορίας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε, συνεισφέροντας με κάθε τρόπο στην υποστήριξη του συστήματος για τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του»

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα