Επιχειρήσεις

Η Quest εξαγόρασε τηνTeam Candi


Ο όμιλος Quest/Φέσσα ενισχύει την παρουσία του στην αγορά προϊόντων και εφαρμογών πληροφορικής, εξαγοράζοντας την εταιρεία Team Candi μέσω της θυγατρικής Info Quest Technologies.

Η Team Candi είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft στην παροχή λύσεων Modern Workplace, με υψηλή τεχνογνωσία και σημαντική συμβολή στον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων. Εξειδικεύεται στη σχεδίαση και υλοποίηση λύσεων, αξιοποιώντας το  Power Platform, το MS Teams, καθώς και το SharePoint της Microsoft, εφαρμογές του Microsoft 365 που επιτρέπουν τη γρήγορη αυτοματοποίηση των διαδικασιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό.

Η Info Quest Technologies, ο κορυφαίος διανομέας προϊόντων προστιθέμενης αξίας στην ελληνική αγορά πληροφορικής, είναι διαχρονικός συνεργάτης της Microsoft με ιδιαίτερα μεγάλη συμβολή στη διάχυση και αξιοποίηση των τεχνολογιών της αμερικάνικης εταιρείας.

Σε ανακοίνωση της επισημαίνει ότι τώρα που η υιοθέτηση τεχνολογιών Cloud είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική,επενδύει σε τεχνογνωσία, υποδομές, λύσεις και υπηρεσίες στο περιβάλλον Microsoft Cloud, οδηγώντας τις ελληνικές επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή.

"Mε την ένταξή μας στην οικογένεια της Info Quest Technologies, ξεκινά μία νέα περίοδος για την Team Candi" δήλωσε ο  Μάνος Πέπης, ιδρυτής & CEO της εταιρείας. "Είμαστε σίγουροι πώς θα μας δώσει νέα δυναμική και ευκαιρίες να δημιουργήσουμε και να εξελιχθούμε."

Ο Δ. Εφορακόπουλος, CEO της Info Quest Technologies, δήλωσε: "Στo πλαίσιo της στρατηγικής συνεργασίας μας με τη Microsoft συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημιουργία αξίας μέσω λύσεων και υπηρεσιών σε περιβάλλον Cloud, προς όφελος των συνεργατών και πελατών μας".

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα