Αγορές

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin: Έρχεται μεγάλη άνοδος στην τιμή του BTC;


Αρκετοί επενδυτές αναζητούν πρόβλεψη τιμής για το Bitcoin, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά την παρούσα χρονική στιγμή. Η τιμή του Bitcoin (BTC) κατάφερε να παραμείνει πάνω από τις 25.000 δολάρια παρόλο που δοκιμάστηκε αρκετές φορές. Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που αναμένουν μια σημαντική άνοδο στην τιμή του πολύ σύντομα. Ωστόσο, τα βλέμματα την κοινότητας crypto και web3 έχουν στραφεί σε ένα νέο κρυπτονόμισμα, το Bitcoin Minetrix, το οποίο επιτρέπει στους επενδυτές του να κάνουν εξόρυξη bitcoin, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν σε ακριβό εξοπλισμό. Πάμε να δούμε αναλυτικότερες πληροφορίες για αυτό το καινοτόμο εγχείρημα.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix (BTCMTX) στην προπώληση

 

Εξόρυξη Bitcoin για αρχάριους

Αναμένοντας το επερχόμενο halving του Bitcoin, αρκετές είναι οι εκτιμήσεις για την τιμή που θα φτάσει το BTC. Κάποιοι πιστεύουν ότι εύκολα θα ξεπεράσει τις 30 χιλιάδες. Οι πιο αισιόδοξοι κάνουν αναφορά ακόμη και για άνοδο μέχρι τις 100 χιλιάδες δολάρια. Όπως και να έχει, όλοι πιστεύουν ότι η άνοδος της τιμής του Bitcoin (BTC) δεν θα αργήσει να έρθει.
Τι θα λέγατε λοιπόν αν μπορούσατε να κάνετε εξόρυξη Bitcoin χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε ακριβό εξοπλισμό; Το Bitcoin Minetrix (BTCMTX) αποτελεί ένα νέο κρυπτονόμισμα το οποίο εισάγει μια καινοτόμο ιδέα εξόρυξης Bitcoin στο cloud.

BTCMTX info

 

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin και πως λειτουργεί του Bitcoin Minetrix;

Η εξόρυξη Bitcoin (BTC mining) αποτελεί μια διαδικασία επαλήθευσης και προσθήκης νέων συναλλαγών στην αλυσίδα μπλοκ (blockchain) του Bitcoin. Οι εξορύκτες (miners) εκτελούν αυτό το βασικό έργο και σε αντάλλαγμα για τις προσπάθειές τους, ανταμείβονται με νέα Bitcoins που δημιουργούνται και αμοιβές από τους φόρους συναλλαγών.

Το Bitcoin Minetrix είναι ένα πρωτοποριακό έργο που εισάγει μια νέα προσέγγιση στην εξόρυξη Bitcoin, καθιστώντας την πιο προσιτή και φιλική προς το χρήστη. Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν κρυπτονομίσματα Bitcoin Minetrix (BTCMTX) κατά τη διάρκεια της προπώλησης στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 0,011$ ανά BTCMTX.
Χάρη στον μηχανισμό «Stake-to-Mine» που εισάγει το συγκεκριμένο έργο, οι επενδυτές μπορούν να ποντάρουν τα διακριτικά BTCMTX ώστε να κερδίσουν μονάδες εξόρυξης. Χρησιμοποιώντας τις μονάδες αυτές, αυξάνουν την ισχύ εξόρυξης, κερδίζοντας μεγαλύτερες ανταμοιβές Bitcoin.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix (BTCMTX) στην προπώληση

How To

Κερδίστε Bitcoin μέσω του μηχανισμού Stake-to-Mine

Η λειτουργία stake-to-mine έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας. Ο λόγος φυσικά ότι δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε έναν αρχάριο, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ή εξοπλισμό, να ασχοληθεί με την εξόρυξη Bitcoin. Με την επερχόμενη μάλιστα άνοδο στην τιμή του BTC, ολοένα και περισσότεροι επενδυτές στρέφονται σε λύσεις εξόρυξης για να επωφεληθούν.

Ρίχνοντας μια ματιά στην πλατφόρμα Stake-to-mine του Bitcoin Minetrix, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το εξαιρετικό ποσοστό απόδοσης που προσφέρει. Συγκεκριμένα, ποντάροντας τα κρυπτονομίσματα που θα αγοράσετε από την προπώληση του Bitcoin Minetrix, μπορείτε να κερδίσετε ένα απίστευτο ποσοστό  ετήσιας επιστροφής, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 11000%.

Για να καταλάβετε τη σημασία του ποσοστού αυτού, σκεφτείτε ότι ποντάροντας κρυπτονομίσματα BTCMTX αξίας 100 ευρώ, το κέρδος σας μετά από ένα χρόνο θα είναι 11 χιλιάδες ευρώ! Φυσικά το APR% διαφοροποιείται ανάλογα με το σύνολο των κρυπτονομισμάτων που έχουν πονταριστεί, ωστόσο θεωρούμε ότι οι ανταμοιβές που προσφέρει αξίζουν και με το παραπάνω. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το Bitcoin Minetrix έχε γίνει ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για το 2023.

Bitcoin Minetrix Presale

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin και εξόρυξη – Συμπεράσματα

Αναλύοντας τους παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή ενός κρυπτονομίσματος, θα συμφωνήσουμε και εμείς ότι η τιμή του Bitcoin θα ανεβεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που η επένδυση στο Bitcoin Minetrix και το μηχανισμό stake-to-mine αξίζει ακόμη περισσότερο. Κλείνοντας, θεωρούμε ότι το BTCMTX αποτελεί ένα από τα κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν σε τιμή, αφού προσφέρει τεράστια πλεονεκτήματα. Συνοπτικά μερικά από αυτά είναι:

  • Εύκολη εξόρυξη Bitcoin για αρχάριους
  • Δυνατότητα παθητικού εισοδήματος με υψηλό APR
  • Καινοτόμο εγχείρημα
  • Ασφαλές για όλους
  • Μεγάλη ζήτηση στις πρώτες μέρες του presale

Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 140 χιλιάδες δολάρια στις πρώτες μέρες της προπώλησης και με τα τεράστια πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο crypto coin, πιστεύουμε ότι το ξεπούλημα του Bitcoin Minetrix δεν θα αργήσει να έρθει!

Αγοράστε Bitcoin Minetrix (BTCMTX) στην προπώληση
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις