Πολιτική

Prorata: Μειώθηκε η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο 7%, το ΚΙΝΑΛ 12,5%


Μειώθηκε η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις 7 ποσοστιαίες μονάδες, με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 12,5% όσον αφορά την πρόθεση ψήφου σε έρευνα που πραγματοποίησε η Prorata.

Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία, όπως καταγράφεται στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης, λαμβάνει το 31%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 24%, ενώ ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ με 12,5%, το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜέΡΑ25 με 2%. Άλλο κόμμα, χωρίς σημερινή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, θα ψήφιζε το 6,5% των ερωτηθέντων, ενώ το 15,5% τοποθετείται ]ως άκυρο-λευκό, αναποφάσιστοι

Ικανοποίηση από το κυβερνητικό έργο δηλώνει το 33% των συμμετεχόντων, ενώ τα ζητήματα που ιεραρχούνται ως σημαντικότερα κατά την τρέχουσα περίοδο είναι η ακρίβεια και δευτερευόντως οι χαμηλοί μισθοί, οι συνθήκες εργασίας και τα εθνικά θέματα.

Την ίδια στιγμή, κυριαρχούν εντός της ελληνικής κοινωνίας αρνητικά συναισθήματα, όπως η απογοήτευση, ο θυμός, ο φόβος και η απελπισία, με την ελπίδα και την αισιοδοξία, να υποχωρούν σημαντικά κατά την τρέχουσα συγκυρία.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα