Αγορές

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα


Τα κρυπτονομίσματα έχουν καταστεί μια από τις δημοφιλέστερες επενδυτικές κινήσεις στη σημερινή εποχή. Ωστόσο, πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα;

Στο συγκεκριμένο ερώτημα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά στη συνέχεια του άρθρου μας.

Αγοράστε BTCETF στην προπώληση

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε crypto;

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι γνωστές για τον κυκλικό τους χαρακτήρα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από περιόδους ανόδων και περιόδους διορθώσεων – πτώσης. Η αναγνώριση αυτών των κύκλων μπορεί να παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο κατά την αναζήτηση για νέες επενδύσεις.

Ανοδική περίοδος – Bull run

Η ανοδική περίοδος στις τιμές των κρυπτονομισμάτων, γνωστές και με τον όρο «bull runs», χαρακτηρίζονται από ένα γενικό θετικό κλίμα της αγοράς. Τα bull runs συμπίπτουν συχνά με αυξημένη προσοχή των μέσων ενημέρωσης και αυξανόμενη υιοθέτηση από την ευρύτερη κοινή γνώμη. Συνήθως κάποιο μεγάλο γεγονός δίνει το έναυσμα και να ξεκινήσουν οι επενδύσεις.

Για παράδειγμα, την παρούσα χρονική στιγμή, οι ραγδαίες εξελίξεις με την έκκριση των Bitcoin ETF βρίσκονται στο προσκήνιο, οδηγώντας σε μια αυξανόμενη ζήτηση στο Bitcoin. Η ανοδική τάση του Bitcoin, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε κύκλο, συνοδεύεται και από ανοδικές τιμές και στα καλύτερα altcoins της αγοράς.

Περίοδοι πτώσης – Bear market

Κατά τις περιόδους όπου η αγορά βρίσκεται σε διόρθωση, το λεγόμενο bear market, οι  περισσότεροι επενδυτές αναμένουν για το πότε οι συνθήκες θα ευνοούν και πάλι τις επενδύσεις. Το σίγουρο είναι ότι κατά τις περιόδους αυτές είναι καλό να εξετάσετε την αγορά και να αναμένετε έως ότου κάποιο γεγονός φέρει και πάλι το επόμενο bull run.

Συνήθως τα bear markets είναι αποτέλεσμα κάποιας νέας ρύθμισης στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, η χρεοκοπία κάποιου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων ή γενικά συμβάντα που οδηγούν σε αβεβαιότητα μεταξύ των επενδυτών.

crypto coins

Αναζήτηση καινοτόμων έργων για επένδυση

Εάν η κατάσταση της αγοράς ευνοεί, όπως δηλαδή και στην παρούσα χρονική στιγμή, το επόμενο βήμα είναι η εύρεση αξιόπιστων έργων κρυπτογράφησης για επένδυση. Σίγουρα, σε ένα bull run αρκετά κρυπτονομίσματα θα γνωρίζουν αυξημένη ζήτηση και άνοδο στην τιμή τους. Ωστόσο, όχι όλα.

Εσείς θα πρέπει να αναζητήσετε για τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα τα οποία έχουν μεγάλες προοπτικές ανόδου. Έτσι, σημασία δεν έχει μόνο το πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, αλλά και σε ποια crypto coins θα επενδύσετε.

Σε ποιο κρυπτονόμισμα να επενδύσω σήμερα και γιατί;

Κρίνοντας από τα ανωτέρω, θεωρούμε ότι η αγορά crypto αυτή τη στιγμή ενδείκνυται για νέες επενδύσεις. Χάρη στην αναμενόμενη έγκριση των Spot Bitcoin ETF, αναμένεται ένας μεγάλος αριθμός νέων επενδυτών που θα στραφούν στα κρυπτονομίσματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, το Bitcoin, αποτελεί μια επενδυτική επιλογή στην οποία στρέφεται αρκετός κόσμος. Μάλιστα, αρκετοί αναλυτές προβλέπουν ότι μέσα στο 2023 η τιμή του μπορεί να φτάσει τις 100 χιλιάδες δολάρια.

Bitcoin ETF

Φυσικά, κάποια νέα έργα έρχονται να εκμεταλλευτούν το νέο αυτό bull run και την αυξανόμενη ζήτηση του Bitcoin, ώστε να προσφέρουν μια ακόμη πιο κερδοφόρα επενδυτική επιλογή. Ένα από τα κρυπτονομίσματα που πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, ξεπερνώντας τα 4.2 εκατομμύρια δολάρια, είναι το Bitcoin ETF.

Τι είναι το Bitcoin ETF Token και γιατί αξίζει σαν επένδυση;

Το Bitcoin ETF Token είναι ένα κρυπτονόμισμα το οποίο εκμεταλλεύεται όχι μόνο την κατάσταση της αγοράς, αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις με την έγκριση των Spot Bitcoin ETF από τη SEC.

Ειδικότερα, το Bitcoin ETF Token εφαρμόζει έναν μηχανισμό καύσης οποίο για κάθε σημαντικό ορόσημο του Bitcoin και των ETF, καίει το  5% της συνολικής του διαθεσιμότητα. Μάλιστα, ο συνολικός αριθμός κρυπτονομισμάτων BTCETF που θα καούν με την επίτευξη όλων των ορόσημων είναι  25%.

Bitcoin ETF info

Επιπρόσθετα, χάρη στη λειτουργία πονταρίσματος που αξιοποιεί το έργο, το Bitcoin ETF Token προσφέρει και έναν εξαιρετικό τρόπο για παθητικό εισόδημα. Βάση αυτών, θεωρούμε ότι οι προοπτικές κέρδους που παρουσιάζει είναι ακόμη μεγαλύτερες και από μια επένδυση στο Bitcoin (BTC).

Αγοράστε BTCETF στην προπώληση

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα