ΕΥΖην

Πως ο Freddie Mercury ενέπνευσε τον Rami Malek -και- στο "No Time to Die"


Φαίνεται ότι ο Freddie Mercury "στοιχειώνει" πλέον τον Rami Malek. Ο δεύτερος υποδύθηκε τον ροκ σταρ στην ταινία Bohemian Rhapsody και για τον ρόλο του κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 2019.

Τώρα ο Malek αποκαλύπτει, ότι ο χαρακτήρας του Freddie Mercury υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον τρόπο με τον οποίο απέδωσε τον κακοποιό στην επερχόμενη ταινία του James Bond "No Time to Die", δηλώνοντας πως σκόπιμα δεν θέλησε να μιμηθεί προηγούμενους κακούς των ταινιών Bond.

«Αν πήγαινα εκεί και προσπαθούσα να αντιγράψω κάποιον, ποια χαρά ή διασκέδαση θα προσέφερα», δήλωσε ο ηθοποιός στο Empire Magazine.

Πρόσθεσε: «Αυτό μπορεί να είναι ένα μάθημα που πήρα από τον Freddie Mercury. Εάν δεν ήταν κάτι πρωτότυπο, γιατί να ασχοληθεί κανείς; Έχω υιοθετήσει κάποια πράγματα από μερικούς αγαπημένους μου χαρακτήρες. Προσπάθησα όμως, να δώσω νέα πνοή σε αυτόν τον χαρακτήρα με κάτι που νόμιζα ότι έχει νόημα γι' αυτόν, για να μπορεί να είναι, ταυτόχρονα, και συγκλονιστικός και αποθαρρυντικός».

Ο Malek αποκάλυψε επίσης ότι ανέπτυξε μια συγκεκριμένη φωνή για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη νέα ταινία του Bond με τη βοήθεια του ίδιου φωνητικού προπονητή που τον βοήθησε να ενσαρκώσει τον Freddie Mercury.

Ο Malek είναι ο Σαφίν στο «No Time to Die», ένας κακοποιός που φοράει μάσκα από πορσελάνη στο μισό του πρόσωπο.

Η ταινία, που θα είναι και η τελευταία του Daniel Craig ως 007, προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Απριλίου, αλλά πλέον η πρεμιέρα αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο, λόγω του κορονοϊού...

Διαβάστε επίσης