Επιχειρήσεις

Πολλές αιτήσεις για εθελούσια έξοδο στην Eurobank


  Επιτυχία σημείωσε το νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Eurobank, με το οποίο η τράπεζα επιδιώκει πρωτίστως να ανανεώσει το έμψυχο δυναμικό της και δευτερευόντως να μειώσει το απασχολούμενο προσωπικό.

Μέχρι χθες που έληγε η προθεσμία, υπεβλήθησαν πάνω από 500 αιτήσεις, υπερκαλύπτοντας τον στόχο αποχωρήσεων που είχε θέσει η τράπεζα. Τα προσφερόμενα κίνητρα αποχώρησης – χρηματικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, λοιπές παροχές – αποτέλεσαν ισχυρό δέλεαρ για εργαζόμενους που βρίσκονται κοντά στην ηλικία συνταξιοδότησης ή έχουν πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στη Eurobank.
  Πολλοί έσπευσαν να επωφεληθούν, εκτιμώντας ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα είναι το τελευταίο πρόγραμμα εθελουσίας για πολλά χρόνια.
  Στην τράπεζα θα ξεκινήσει τώρα η εξέταση των αιτήσεων που κατατέθηκαν, προκειμένου να αποκλειστούν εκείνοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εξόδου.
   Το πρόγραμμα δίνει πολλές εναλλακτικές επιλογές. Εκτός της άμεσης αποχώρησης προσφέρει δυνατότητα λήψης υποχρεωτικής άδειας 2, 5 και 7 ετών, κατά την οποία ο εργαζόμενος απαλλάσσεται πλήρως από την υποχρέωση παρουσίας και εργασίας στην τράπεζα.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα