ΕΥΖην

"Phantom Obsession", κόμικ στο οποίο εμφανίζονται οι Kiss


Σε ένα νέο κόμικ του εκδοτικού οίκου Dynamite Entertainment θα εμφανιστούν οι Kiss.

Το συγκρότημα θα εμφανιστεί σε μία νέα ιστορία, με τίτλο "Phantom Obsession", η οποία γράφτηκε από τον Ίαν Έντινκγτον και θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο.

Σε σύνοψη του κόμικ αναφέρεται: «Ως νεαρός άνδρας το 1978, ο Darius Cho παρακολούθησε μια συναυλία της αγαπημένης του μπάντας, ανάμνηση που έχει μαζί του μέχρι σήμερα. Τώρα είναι ένας μεγιστάνας της τεχνολογίας, αλλά μυστηριωδώς μοναχικός. Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι μπορεί να μην υπάρχει καθόλου, ότι απλά χρησιμεύει ως φάντασμα - προσωπείο μιας ατελείωτης κοινοπραξίας εταιρειών».

«Τουλάχιστον έως ότου οι Kiss λαμβάνουν πρόσκληση με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να δώσουν μια αποκλειστική συναυλία για αυτόν. Παίζοντας σε κοινό αποτελούμενο από τον Cho, τον βοηθό του και πλήθος από Androids τύπου "Westworld" που εφευρέθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο, όλα φαίνονται λίγο παράξενα… Ειδικά όταν το συγκρότημα ξυπνά σε πολυτελή καταλύματα, αλλά χωρίς τρόπο να φύγει και τα πανίσχυρα φυλαχτά του να έχουν κλαπεί!».

Πρόσφατα η αμερικανική ροκ μπάντα κυκλοφόρησε το τρέιλερ επερχόμενου ντοκιμαντέρ με θέμα την 50ετή καριέρα της με τίτλο «Biography: KISStory».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα