ΕΥΖην

Σε τουρνέ το φθινόπωρο ο Alice Cooper μαζί με τον Ace Frehley των Kiss


Την επιστροφή του στη σκηνή ανακοίνωσε ο Alice Cooper, με τουρνέ τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Guest star θα είναι ο εδώ και πολλά χρόνια φίλος του, ο Ace Frehley των Kiss.

Η τουρνέ ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου στην Atlantic City.

Ο κιθαρίστας των Kiss θα παίξει μαζί με τον Cooper στις 18 Σεπτεμβρίου στο Gilford του Νιου Χαμσάιρ και θα είναι δίπλα του στη σκηνή έως τις 22 Οκτωβρίου. Την τουρνέ θα ολοκληρώσει στις 23 Οκτωβρίου ο Cooper, συμμετέχοντας στο Shaky Knees Festival της Ατλάντα.

«Πάντα διασκεδάζαμε πολύ κάνοντας μαζί τουρνέ και θα είναι μια συναυλία heavy rock με τον Ace και ένας πολύ καλός τρόπος να φέρουμε ξανά τον κόσμο σε ζωντανές συναυλίες» είπε, σε ανακοίνωση, ο Alice Cooper. «Προβλέπεται μια σπουδαία βραδιά με βιρτουόζους κιθαρίστες!».

Από την πλευρά του, ο Frehley, όπως σημειώνει το περιοδικό Rolling Stone, πρόσθεσε:

«Ξέρω τον Alice εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Είμαστε καλοί φίλοι και έχουμε κάνει τουρνέ πολλές φορές μαζί, και πάντα τα σπάγαμε. Οι μουσικές μας ρίζες είναι πολύ παρεμφερείς, και ο συνδυασμός των δύο συγκροτημάτων μας κάνει μια σπουδαία εκδήλωση που κανένας δεν θα θελήσει να χάσει. Το να μην είσαι στον δρόμο (σ.σ. σε τουρνέ) για πάνω από ένα χρόνο λόγω της πανδημίας ήταν δύσκολο για τον καθένα στη μουσική βιομηχανία και πραγματικά προσβλέπω να δω όλους τους φανατικούς θαυμαστές χαρούμενους, υγιείς και έτοιμους να ροκάρουν».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα