Πολιτική

Παπανδρέου: Ανάρτηση-προαναγγελία για κάθοδο στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ


Ως προαναγγελία διεκδίκησης της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής και καθόδου στην επικείμενη εκλογική διαδικασία, ερμηνεύεται η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την πρώτη εκλογική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ότι η 18η Οκτωβρίου 2021, μπορεί να αποτελέσει αφετηρία νέων αγώνων για την οικοδόμηση προοδευτικής προοπτικής.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του:

18 Οκτώβρη 1981
Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού.

Μπατζελή: Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπει στον αγώνα και θα το στηρίξω

Η έντονη σεναριολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες αναφέρει, ότι ενδεχομένως σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. «Τροφή» για τα εν λογω σενάρια έδωσε η τοποθέτηση της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, Κατερίνας Μπατζελή, η οποία δήλωσε ότι ο κ.Παπανδρέου θα κατέλθει στην εκλογική διαδικασία και συμπλήρωσε ότι θα τον υποστηρίξει. «Εκτιμώ ότι αναμένεται πραγματικά να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση. Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή θα είναι ιστορική όχι για το ποιος θα βγει, αλλά ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να δυναμώσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς».


 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα