ΕΥΖην

Oscar (και) για τον Joaquin Phoenix δείχνουν τα στοιχήματα


Αν και η κινηματογραφική χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί και τα Oscar είναι ακόμα μακριά, τα γραφεία στοιχημάτων ποντάρουν από τώρα για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα φύγουν από την τελετή των βραβείων μαζί με το χρυσό αγαλματάκι.

Μετά τον Leonardo DiCaprio, τώρα έρχεται και η υποψηφιότητα του Joaquin Phoenix (Χοακίν Φίνιξ) για τη συμμετοχή του στην ταινία "Jocker", ο οποίος και ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο.

Σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων Oddschecker, το γεγονός ότι η ταινία Jocker θα λάβει μέρος σε δύο φεστιβάλ κινηματογράφου, αυτό της Βενετίας και αργότερα στου Τορόντο, κάτι σπάνιο για ταινίες που βασίζονται σε ιστορίες κόμικς, δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα στον Phoenix για να λάβει το βραβείο πρώτου αντρικού ρόλου στα Oscar του 2010.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, το Oddschecker πιστεύει ότι ισχυρές υποψηφιότητες είναι αυτές της Penelope Cruz, της Nicole Kidman, της Helen Mirren και της Saoirse Ronan (Σίρσα Ρόναν).

Οι επίσημες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν όταν θα πλησιάζει η τελετή απονομής, που θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Διαβάστε επίσης