ΕΥΖην

Orlando Bloom και Cara Delevingne μαζί στο "Carnival Row" (video)


Ο Orlando Bloom και η Cara Delevinge συμπρωταγωνιστούν στη σειρά επιστημονικής φαντασίας "Carnival Row", που θα κάνει ντεμπούτο στις 30 Αυγούστου 2019 στο Amazon.

Δείτε πιο κάτω το teaser trailer

Με τη σειρά αυτή ο Orlando Bloom επιστρέφει δυναμικά στο κινηματογραφικό είδος επιστημονικής φαντασίας που τον έκανε αστέρι.

Από τότε που έγινε διεθνώς διάσημος για τον ρόλο του στην τριλογία "Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών" ο ηθοποιός, ο οποίος αρραβωνιάστηκε πρόσφατα την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι επιστρέφει σπάνια στο συγκεκριμένο είδος εκτός από την επανάληψη του ρόλου του στις ταινίες "The Hobbit".

Αλλά στον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο στο "Carnival Row" του Amazon, ο Bloom υποδύεται τον ντετέκτιβ Rycroft Philostrate σε έναν κόσμο γεμάτο μυθολογικά πλάσματα.

Σε αυτή τη βικτοριανή σειρά φαντασίας, ο ντετέκτιβ αναζωπυρώνει μια επικίνδυνη σχέση με μία νεράιδα που ονομάζεται Vignette Stonemoss (Cara Delevinge), καθώς τα πλάσματα αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στην ανθρώπινη κοινωνία μετά την εισβολή του ανθρώπου στις περιοχές τους.

Στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, οι Bloom και Delevinge υπονοούν μια "ρήξη στην πόλη."

"Ο χρόνος τελειώνει, κάτι που δεν είναι ανθρώπινο προσεγγίζει "λέει ο Philostrate, καθώς η Stonemoss αποκρίνεται λέγοντας ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να συνασπιστούν.

Στη σειρά φαντασίας οκτώ επεισοδίων τοποθετείται χρονολογικά στη Βικτοριανή Εποχή, ο Philostrate θα διερευνά μια σειρά από δολοφονίες που απειλούν ακόμα περισσότερο την κοινωνική ειρήνη.

Δείτε το teaser trailer

Διαβάστε επίσης