ΕΥΖην

Η Cara Delevingne ήθελε να γίνει... οδηγός ταξί!


Μπορεί η Cara Delevingne (Κάρα Ντελεβίν) να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον χώρο της μόδας και πλέον να «χτίζει» ένα ισχυρό όνομα και στη βιομηχανία του κινηματογράφου, ωστόσο, όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει... οδηγός ταξί!

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε με ειλικρίνεια στο τεύχος Ιουνίου του Marie Claire, σχετικά με τις μελλοντικές της φιλοδοξίες τώρα και όταν ήταν μικρή. Παρά το γεγονός ότι έχει μία από τις πλέον αξιοζήλευτες καριέρες στο χώρο της μόδας, αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτό το όνειρό της μεγαλώνοντας.
   
Μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε ότι «ήθελα πραγματικά να γίνω ταξιτζής, επειδή σκεφτόμουν ότι είχαν την καλύτερη δουλειά, ήταν σε θέση να επιλέξουν τους ανθρώπους, να μιλήσουν μαζί τους και να τους μεταφέρουν εκεί που θέλουν να πάνε».

«Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και δεν τους εκτιμούμε αρκετά», δήλωσε.

Το 26χρονο μοντέλο είπε ότι, σε περίπτωση που η ζωή της γίνει ταινία, θα ήθελε να την υποδυθεί η 22χρονη ηθοποιός Chloe Grace Moretz (Κλόι Γκρέις Μορέτζ).
   
 «Όταν την γνώρισα είπα: "Είσαι κυριολεκτικά σαν εμένα. Θα έπρεπε μια μέρα να παίξουμε τις αδελφές". Είναι μεγάλη ηθοποιός», δήλωσε η Cara Delevingne.

Διαβάστε επίσης