Τράπεζες

Οι κάρτες της Attica Bank διαθέσιμες στα ψηφιακά πορτοφόλια GooglePay™ και GarminPay™


Τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού GooglePay™ για όλες τις κάρτες έκδοσής της παρέχει από σήμερα η Attica Bank, επιτρέποντας στους πελάτες της να πραγματοποιούν τις αγορές τους, εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας μόνο το Android κινητό ή το Wear OS «έξυπνο» ρολόι τους.

Αντίστοιχα, οι κάτοχοι Garmin smart watchμπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό πορτοφόλι GarminPay™, απολαμβάνοντας μια εμπειρία πληρωμών συμβατή με την αγάπη τους για τα σπορ και τις δραστηριότητες στη φύση.

Με πολύ απλά βήματα, ο πελάτης της Attica Bank μπορεί να προσθέσει οποιαδήποτε κάρτα Visa Attica Bank στoψηφιακό πορτοφόλι GooglePay™απλοποιώντας τις καθημερινές συναλλαγές του με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες. 

Η εφαρμογή του GooglePay™ είναι εύκολη στην εγκατάσταση μέσω του PlayStore, με απλό τρόπο, σε όλες τις συμβατές κινητές συσκευές και smartwatches. Μόλις γίνει η προσθήκη της κάρτας στο GooglePay™ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν άμεσα, ενώ συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και τα προνόμια που προσφέρουν οι κάρτες Visa της Attica Bank. Σε ό,τι αφορά στο ψηφιακό πορτοφόλι GarminPay™, η προσθήκη των καρτών  Attica Bank Visaπραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile. 

Πολύ σύντομα,όλοι οι κάτοχοι καρτών Attica Bank θα μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους και μέσω του ApplePay™ χρησιμοποιώνταςτο iPhone ή το Apple Watch τους.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα