ΕΥΖην

Ο Liam Neeson θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο του Qui-Gon Jinn από το Star Wars


Ο Liam Neeson (Λίαμ Νίσον) δήλωσε ότι θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο του Qui-Gon Jinn από το "Star Wars: The Phantom Menace".

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή Τζεντάι στο πρώτο μέρος της τριλογίας prequel μαζί με τον Ewan McGregor (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) ως τον μαθητευόμενό του, Obi-Wan Kenobi.

Σε δηλώσεις του στο ComicBook.com, ο Νίσον ρωτήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής στο franchise – υπό το φως της επανόδου του ΜακΓκρέγκορ στη σειρά της Disney+ Obi-Wan Kenobi.

«Νομίζω ναι, ναι… αν είναι ταινία», είπε ο Νίσον. «Είμαι λίγο σνομπ όσον αφορά την τηλεόραση, πρέπει να ομολογήσω, απλά μου αρέσει η μεγάλη οθόνη» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που γυρίσαμε το "The Phantom Menace", απλά δεν μπορώ να πιστέψω πώς πέρασε ο χρόνος. Ήταν μια φοβερή εμπειρία, τα γυρίσματα αυτής της ταινίας στο Λονδίνο» σημείωσε ο Λίαμ Νίσον.

Η σειρά Obi-Wan Kenobi διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα στο «Star Wars: Revenge Of The Sith» του 2005, με τον Κενόμπι να βλέπει την πτώση του μαθητευόμενου Τζεντάι,
Anakin Skywalker ο οποίος στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε Darth Vader.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα