ΕΥΖην

Ο Dennis Quaid υιοθέτησε συνονόματο γάτο!


Έναν νέο φίλο -και συνονόματο- έχει ο Dennis Quaid: έναν χαριτωμένο μαύρο γάτο, ονόματι Dennis Quaid.

Η ιστορία των δύο Ντένις ξεκίνησε, όταν ο ηθοποιός άκουσε από τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο ότι μια μαύρη γάτα, που ονομάζεται Ντένις Κουέιντ και βρισκόταν σε ένα καταφύγιο ζώων στη Βιρτζίνια χρειαζόταν ένα στοργικό σπίτι.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι συμπαρουσιαστής της εκπομπής με θέμα κατοικίδια ζώα "The Pet Show", δήλωσε στο 10 News ότι δεν μπόρεσε αντισταθεί και υιοθέτησε τον εξάχρονο γάτο από το καταφύγιο ζώων, Lynchburg Humane Society.

«Είμαι εδώ για να σώσω όλους τους Ντένις Κουέιντ του κόσμου» τόνισε.

Ο ηθοποιός και η ομάδα του ήρθαν σε επαφή με το καταφύγιο για να ρωτήσουν για την υιοθέτηση του γάτου και στην αρχή οι υπεύθυνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

«Επικοινωνήσαμε μαζί τους. Χρειάστηκε να περάσει λίγος χρόνος για να μας πιστέψουν», ανέφερε ο Τζίμι Τζέλινεκ, συμπαρουσιαστής τού "The Pet Show".

«Δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια, νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει φάρσα» δήλωσε η Ντάνιελ Ούλμερ διευθύντρια της Lynchburg Humane Society.

Μόλις ο ηθοποιός έπεισε το προσωπικό του καταφυγίου ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για την υιοθεσία, "συνάντησε" τον γάτο Ντένις μέσω Zoom.

Το νέο σπίτι του γάτου θα είναι το γραφείο που μοιράζεται ο Ντένις Κουέιντ με τον συμπαρουσιαστή του.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα