Επιχειρήσεις

Νoval Property: Aπό 2,60% έως 2,95% το εύρος απόδοσης για το ομόλογο των €120 εκατ.


H Νoval Property ανακοίνωσε ότι το εύρος απόδοσης της ομολογιακής έκδοσης έως 120 εκατ.ευρώ, ορίζεται μεταξύ 2,60% και 2,95%. Η δημόσια προσφορά θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Mετά την έκδοση του ομολόγου, το επόμενο μεγάλο βήμα που έχει θέσει η διοίκηση της εταιρείας, είναι η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο με δημόσια εγγραφή.

Η Νoval, θυγατρική του ομίλου Βιοχάλκο, αποτελεί ισχυρό εγχώριο brand στον κλάδο των ακινήτων. Διαθέτει ενεργητικό 432 εκατ. ευρώ και κατέχει 45 μεγάλα ακίνητα κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα (43) και επιλεκτικά στη Βουλγαρία, που αποτελείται από κτήρια γραφείων, εμπορικούς χώρους, ξενοδοχεία και πρώην βιομηχανικά κτήρια συνολικής δομημένης επιφάνειας 453.000 τ.μ. περίπου.  

Την τρέχουσα χρονιά ολοκλήρωσε την κατασκευή του κτιρίου γραφείων The Orbit στην Αθήνα και την επέκταση του εμπορικού κέντρου River West, όπου προστέθηκαν 20.000 τετραγωνικά μέτρα μισθωμένου εμπορικού χώρου, ανεβάζοντας την συνολική μισθώσιμη επιφάνεια σε 62.050 τ.μ. Η επένδυση ανήλθε σε 30 εκατ. ευρώ και είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον κλάδο μέχρι σήμερα.
Η συνολική ανάπτυξη, ιδιοκτησίας Noval Property, έγινε σε έκταση 83,5 στρεμμάτων. Περιλαμβάνει τις προγενέστερες εγκαταστάσεις του River West, το megastore της ΙΚΕΑ και πλέον το River West Οpen, όπου εγκαταστάθηκαν μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, καταστήματα εστίασης  και  ψυχαγωγίας κλπ.  

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Noval