ΕΥΖην

Rolling Stones: Το Claridge’s και ο Paul Mescal πρωταγωνιστές του νέου video clip


Έναν εφευρετικό τρόπο επινόησαν οι Rolling Stones για να κινηματογραφήσουν το video clip για το μέχρι πρόσφατα ακυκλοφόρητο κομμάτι τους "Scarlet".

Το βίντεο, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου, γυρίστηκε στο Claridge's, ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία του Λονδίνου με πρωταγωνιστή τον Ιρλανδό ηθοποιό, Paul Mescal, γνωστό από τη σειρά "Normal People".

Επειδή το Claridge's ήταν προσωρινά κλειστό την περίοδο των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας της COVID-19, ο ηθοποιός είχε ελεύθερη πρόσβαση στο άδειο ξενοδοχείο, στο οποίο έχουν συνδυαστεί κλασικά και art deco σχεδιαστικά στοιχεία, όπως περίτεχνες γύψινες διακοσμήσεις και φουαγιέ που δημιουργήθηκε από τον Thierry Despont το 1996, εμπνευσμένο από τις δεκαετίες του '20 και του '30.

Ίσως μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές του μουσικού βίντεο είναι όταν ο πρωταγωνιστής του «Normal People» κατεβαίνει χορεύοντας την εμβληματική μεγάλη σκάλα του ξενοδοχείου. Οι Όντρεϊ Χέπμπορν, Μπινγκ Κρόσμπι, Τζάκι Ωνάση, Κέιτ Μος, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι μερικές από τις διάσημες προσωπικότητες που ανέβηκαν και κατέβηκαν τα σκαλιά του ξενοδοχείου.

Στον λογαριασμό του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ στο Instagram έχουν αναρτηθεί στιγμιότυπα από τα εξ αποστάσεως γυρίσματα του βίντεο με τον ηθοποιό να θαυμάζει το λόμπι και τα μαρμάρινα ασπρόμαυρα δάπεδα, να κάνει πιρουέτες και να στροβιλίζεται στους χώρους του ξενοδοχείου.

Το «Scarlet» ηχογραφήθηκε το 1974 και είναι συνεργασία των Stones με τον Τζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin και τον Ρικ Γκρετς των Traffic.

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στo CD box set & βινύλιο deluxe box set της επανέκδοσης του «Goats Head Soup» άλμπουμ τους.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα