ΕΥΖην

Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον έκαναν δική τους εταιρεία παραγωγής


Ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) με τον Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και τον Γκέρυ Καρντινάλε (Gerry Cardinale) εγκαινίασαν τη δική τους εταιρεία παραγωγής με την ονομασία "Artists Equity". Σύμφωνα με το Deadline η επενδυτική εταιρεία RedBird Capital του Καρντινάλε θα παρέχει στρατηγικό κεφάλαιο και επιχειρησιακή εμπειρογνωμοσύνη για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της εταιρείας.

«Η Artists Equity δημιουργήθηκε από το πάθος του Mατ και το δικό μου για την υποκριτική και την κοινή μας επιθυμία να βοηθήσουμε τους δημιουργούς να πραγματοποιήσουν το όραμά τους, όπως είχαμε την τύχη να κάνουμε στην καριέρα μας», δήλωσε ο Aφλεκ ο οποίος θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

"Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας ορίζεται από σπουδαίες συνεργασίες -συγγραφείς, σκηνοθέτες, παραγωγοί, συνεργείο, ηθοποιοί- και σε όλη μου την καριέρα έχω μάθει ότι η συνεργασία είναι αυτό που οδηγεί στην επιτυχία. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα στούντιο με επίκεντρο τον δημιουργό που θα μπορεί να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής με κοινή συμμετοχή στην εμπορική επιτυχία των έργων" συνέχισε ο ίδιος.

Το πρώτο τους εγχείρημα θα είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της εμβληματικής μάρκας Air Jordan με σκηνοθέτη τον Aφλεκ και πρωταγωνιστή τον Ντέιμον. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα