ΕΥΖην

Μοντέλα του Burberry πετούν μέσα από... σταροχώραφα


Πριν λίγο καιρό, ο οίκος Burberry έδωσε στη δημοσιότητα μια μικρού μήκους ταινία – δημιούργημα της γαλλικής κολεκτίβας σκηνοθετών Megaforce – στην οποία μοντέλα κατρακυλούσαν στην αγγλική εξοχή, περνώντας φευγαλέα στον αέρα, έως ότου βρέθηκαν να μετεωρίζονται πάνω από τη Μάγχη, με τους White Cliffs του Dover να είναι μια κουκίδα στον ορίζοντα.

Τώρα, ο βρετανικός οίκος μόδας συνόδευσε αυτόν τον πανηγυρισμό της αίσθησης της ελευθερίας, σηματοδοτώντας την ανάδυση από την πανδημία με μια φωτογραφική καμπάνια μέσα από τον φακό του Danco Steiner.

Ο φακός του Steiner απαθανάτισε τακτικούς συνεργάτες του Burberry – την Irina Shayk, τον Nic Minwoo και τον Miles Gardner – αλλά και τον Βρετανό δρομέα Niclas Baker να στέκονται σε ένα άνοιγμα μέσα σε σταροχώραφο, ενώ χορευτές που αψηφούν τη βαρύτητα ίπτανται από πάνω τους.

Οι φωτογραφίες θυμίζουν έντονα την πρώην Βρετανή πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, η οποία είχε εξομολογηθεί ότι η μεγαλύτερη αταξία που είχε κάνει ποτέ ήταν να διασχίσει τρέχοντας σταροχώραφα ( https://www.instagram.com/p/CVdDzVfsqQl/?utm_source=ig_embed ).
 
Στο επίκεντρο της καμπάνιας, η ελαφριά καμπαρντίνα του Burberry – το ύφασμα που δημιούργησε ο Thomas Burberry το 1879 – η οποία μεταμορφώνεται σε φουσκωτά μπουφάν.

Η ταινία μικρού μήκους της Megaforce, με «πρωταγωνιστές» τους Xiaoyi Liu, Charlotte Samaroo, Joshua Smith και Ben Loader.

Με την υπενθύμιση «Όπως είχε γράψει στο βιβλίο του “Open Spaces” ο Thomas Burberry, “Η ελευθερία είναι εγγενής σε κάθε ένδυμα Burberry”».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα