ΕΥΖην

"Μήνυμα" σε κορίτσια και γυναίκες η συλλογή της Selena Gomez για την Puma


"Μήνυμα" προς τα κορίτσια και τις γυναίκες στέλνει η Selena Gomez μέσα από τη συλλογή της SGXPUMA "Strong Girl" που σχεδίασε μαζί με την Puma.

Μιλώντας για τη συλλογή σε συνέντευξή της στο Elle, η Gomez αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα κρυμμένα μηνύματα στη σειρά ενδυμάτων, τις πιέσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για το τι την κάνει να αισθάνεται δυνατή εξωτερικά και εσωτερικά.

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τα κορίτσια να γνωρίζουν τη δύναμη στα πάντα, η ταυτότητά τους και η ψυχή τους βρίσκεται μέσα τους και πάρα πολύ σήμερα τη δίνουν τόσο εύκολα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σχολείο ή στις σχέσεις" λέει.

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό - θέλω να υπενθυμίσω στα κορίτσια ότι είναι απόλυτα δυνατά όπως είναι".

"Εννοώ ότι όλες οι φίλες μου έχουν διαφορετικούς τύπους σώματος. Είναι όμορφο. Δεν έχω φίλες που φορούν το ίδιο μέγεθος", είπε.
   
Όσον αφορά τα κρυμμένα μηνύματα στη συλλογή, η τραγουδίστρια και ηθοποιός λέει ότι "το νόημα του μηνύματος είναι ότι αν το μυαλό σας αισθάνεται ισχυρό και το σώμα σας αισθάνεται ισχυρό και νιώθετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα. Απλώς θέλω να το νιώθουν οι άνθρωποι".
   
Μπορεί να είναι μία από τις προσωπικότητες στο Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους, όμως η Selena Gomez εξηγεί ότι και η ίδια γίνεται μερικές φορές ανασφαλής.
   
Στόχος, όπως εξήγησε, της συνεργασίας της με το brand αθλητικών ρούχων για μία συλλογή, ήταν να επιτρέψει στις γυναίκες να αισθάνονται άνετα με οτιδήποτε φορούν.
   
"Γίνομαι μερικές φορές ανασφαλής, περνάω παράξενα σκαμπανεβάσματα, αλλά γενικά θέλω απλά οι άνθρωποι να φορούν ό,τι τους κάνει να αισθάνεται άνετα" λέει η Selena Gomez.

Διαβάστε επίσης