ΕΥΖην

Με πουά της Yayoi Kusama "ντύθηκαν" καταστήματα του Louis Vuitton διεθνώς


Kαταστήματά του σε όλον τον κόσμο μετέτρεψε ο οίκος Louis Vuitton για την παρουσίαση της capsule κολεξιόν του σε συνεργασία με τη σύγχρονη Ιαπωνέζα καλλιτέχνιδα Yayoi Kusama.

Με την παρουσίαση της συνεργασίας, μια σειρά καταστημάτων του οίκου διακοσμήθηκαν εκ νέου με πουά που είναι το σήμα κατατεθέν της Kusama, κινούμενη ζωγραφική της σε βιτρίνες και φουσκωτό αντίγραφό της να κοιτάζει πάνω από τη στέγη του καταστήματος στη Champs-Élysées.

Στο αρ ντεκό κτήριο του 1912 που φιλοξενεί το κατάστημα στη Champs-Élysées, τοποθετήθηκαν μεγάλα πουά στην πρόσοψη και ένα υπερμέγεθες αντίγραφο της Kusama το οποίο στερεώθηκε στη στέγη και κοιτάζει από εκεί ψηλά (https://www.instagram.com/p/CnMFLBrtqRZ/).

«Την πιο πρόσφατη συνεργασία του με τη Yayoi Kusama εορτάζει στη Νέα Υόρκη o Louis Vuitton με έναν ειδικό pop-up χώρο στη συνοικία Meatpacking District ο οποίος έχει μετατραπεί σε καμβά για το όραμα και την εμβληματική τέχνη της» είπαν από τον οίκο.

Σε έναν pop-up χώρο στη συνοικία Harajuku του Τόκιο, συνεχίζεται το κιτρινόμαυρο εικαστικό θέμα· στο ισόγειο, κίτρινο με μαύρες κηλίδες ενώ στον πρώτο όροφο αντιστράφηκαν τα χρώματα: μαύρο με κίτρινες κηλίδες.

Στον λογαριασμό στο Instagram της Faye McLeod, visual image director στον Louis Vuitton (https://www.instagram.com/fayedreamsalot/), φωτογραφίες των μεταμφιέσεων των καταστημάτων του οίκου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα