ΕΥΖην

Βιβλίο - φόρος τιμής στον Virgil Abloh από τον Louis Vuitton


Ο γαλλικός οίκος μόδας πολυτελείας Louis Vuitton κυκλοφορεί βιβλίο για τον καλλιτεχνικό του διευθυντή Virgil Abloh, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περσινό Νοέμβριο.

Το βιβλίο "Louis Vuitton: Virgil Abloh" είναι ένας φόρος τιμής στον Virgil Abloh ως καλλιτεχνικό διευθυντή της συλλογής ανδρικών ενδυμάτων του Louis Vuitton και στην προσωπικότητά του.

Ο Abloh ήταν ο πρώτος Αφρο-Αμερικανός που ανέλαβε τα ηνία στον γαλλικό οίκο και ο διορισμός του αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης για μια νέα εποχή στον κλάδο της μόδας πολυτελείας που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία και ενδυνάμωση.

Γραμμένο από τον στενό συνεργάτη του Abloh, Anders Christian Madsen, το βιβλίο σκιαγραφεί το πορτρέτο ενός ανθρώπου που γεννήθηκε για να καταρρίπτει τα εμπόδια εντός και εκτός της πασαρέλας.

Ο τόμος χωρίζεται σε οκτώ κεφάλαια, που παρουσιάζουν τις συλλογές ανδρικών ενδυμάτων Louis Vuitton που δημιούργησε και τις επιδείξεις μόδας που διοργάνωσε ο Abloh.

«Το "Louis Vuitton: Virgil Abloh" βυθίζει τους αναγνώστες σε έναν μοναδικό κόσμο με χαρταετούς, χρώματα του ουράνιου τόξου, με πλούσια πολιτιστικά σημεία αναφοράς και αφηγήσεις» αναφέρει ο Louis Vuitton σε δελτίο Τύπου.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται 320 φωτογραφίες και προσωπικές απόψεις στενών φίλων του σχεδιαστή μόδας, των μοντέλων Ναόμι Κάμπελ, Κένταλ Τζένερ, του συναδέλφου του, NIGO και του ράπερ Kid Cudi.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις