ΕΥΖην

Matthew McConaughey: "Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος κυβερνήτης του Τέξας"


Ο Matthew McConaughey (Μάθιου ΜακΚόναχι) δεν θα θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Τέξας το 2022.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram την απόφασή του και τους λόγους γι' αυτό.

«Ως απλό παιδί που γεννήθηκε στη μικρή πόλη Ουβάλντε του Τέξας, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μια μέρα θα με θεωρούσαν πολιτικό ηγέτη» αναφέρει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κατά τη διάρκεια του βίντεο. «Είναι μία ταπεινή και εμπνευσμένη πορεία για προβληματισμό. Είναι επίσης μία πορεία που επιλέγω να μην ακολουθήσω αυτή τη στιγμή».

Αντίθετα, ο Μάθιου ΜακΚόναχι είπε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται και να επενδύει τη γενναιοδωρία που έχει υποστηρίζοντας επιχειρηματίες, επιχειρήσεις και ιδρύματα που πιστεύει ότι είναι ηγέτες, ιδρύματα που πιστεύει ότι δημιουργούν μονοπάτια για να επιτύχουν άνθρωποι στη ζωή, οργανισμούς που έχουν αποστολή να υπηρετούν και να οικοδομούν εμπιστοσύνη, δημιουργώντας ταυτόχρονα ευημερία».

«Αυτό είναι το αμερικανικό όνειρο» πρόσθεσε.

Ο ΜακΚόναχι εξέφρασε τα συναισθήματά του για την είσοδό του στην πολιτική πρόσφατα στο podcast των New York Times «Sway».

Αναφερόμενος σε δημοσκοπήσεις που τον εμφάνιζαν πολύ μπροστά από τον νυν κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν ακόμα αναποφάσιστος για την υποψηφιότητά του για κυβερνήτης.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα