Πολιτική

Λυκούδης: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση


Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε ότι στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών όμως δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.

Ο Σπ. Λυκούδης, είναι ένας εκ έξι τουλάχιστον, των βουλευτών στους οποίους στηρίζεται το Μέγαρο Μαξίμου για να πιάσει τον αριθμό των 151 για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών.

Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης δήλωσε ότι «δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση, ενώ σε σχέση με τη στάση που θα κρατήσει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λυκούδης δήλωσε: «Θεωρώ την Συμφωνία θετική και έχω πει ότι είμαι θετικός απέναντι της αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία σε ποιο πολιτικό κλίμα έρχεται στη Βουλή. Η άποψη για τη συμφωνία είναι θετική, η στάση όμως θα καθοριστεί με αποσαφηνισμένες τις πολιτικές εξελίξεις». 

Επισημαίνεται ότι το Ποτάμι σε του ανακοίνωση δήλωσε ότι ψηφίζει τη συμφωνία, αλλά δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Τη στάση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες θα κρατήσουν οι Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Δανέλλης και Λυκούδης, που το δήλωσε επίσημα.

Διαβάστε επίσης