ΕΥΖην

"Last Night in Soho", το trailer για το ψυχολογικό θρίλερ του Edgar Wright (vid)


Στο trailer του πολυαναμενόμενου ψυχολογικού θρίλερ του Edgar Wright, μια επίδοξη σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν ατέρμονα κύκλο επαναλήψεων.

Το "Last Night in Soho" προγραμματίζεται να προβληθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Η Thomasin McKenzie υποδύεται την Ελοίζ, μια νεαρή φοιτήτρια η οποία καταφθάνει στο Λονδίνο για σπουδές fashion design, αλλά σύντομα νιώθει μόνη και βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Κατά μυστηριώδη τρόπο ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, το 1966, όπου ανακαλύπτει ότι ενσαρκώνει μια επίδοξη τραγουδίστρια, τη Σάντι (στον ρόλο, η Anya Taylor-Joy).
 
Αν και αρχικά η Ελοίζ απολαμβάνει τη γοητεία των swinging Sixties, ο τόνος του trailer γίνεται όλο και πιο απειλητικός. Σύντομα, η Ελοίζ και η Σάντι βρίσκονται σε όλο πιο τρομακτικές και επικίνδυνες καταστάσεις καθώς αρχίζουν να θολώνουν τα όρια μεταξύ παρελθόντος και παρόντος· μαζί και οι ταυτότητες των δύο γυναικών.

Δίπλα στις Taylor-Joy και McKenzie, στο "Last Night in Soho" εμφανίζονται οι Matt Smith, Terence Stamp, Diana Rigg, Rita Tushingham, Michael Ajao και Synnøve Karlsen. Το σενάριο έγραψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης μαζί με την Krysty Wilson-Cairns.

Διαβάστε επίσης