ΕΥΖην

"Ξεπουλάει" το Μπάκινγκχαμ: Το δαχτυλίδι της Meghan στο κατάστημα δώρων του παλατιού


Το ότι είναι "γαλαζοαίματοι", δε σημαίνει ότι δεν θέλουν να αυξήσουν τα έσοδά τους μέσω της επιχειρηματικότητας και του marketing... Το τελευταίο "καλούδι" που πωλείται στο κατάστημα δώρων του Μπάκινγκχαμ είναι ένα αντίγραφο του δαχτυλιδιού αρραβώνων της Meghan Markle.

Η Βασιλική Συλλογή του Παλατιού (Buckingham Palace's Royal Collection), όμιλος που είναι υπεύθυνος για το επίσημο κατάστημα δώρων, κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή κοσμημάτων που περιλαμβάνει το «Buckingham Palace Statement Ring» εμπνευσμένο από το δαχτυλίδι αρραβώνων της πρώην ηθοποιού, νυν συζύγου του πρίγκιπα Harry.

Το δαχτυλίδι αποτελείται από τρεις μεγάλους κρυστάλλους τοποθετημένους σε βάσεις επιμεταλλωμένες με παλλάδιο και είναι ρυθμιζόμενο.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται στο internet έναντι 30 αγγλικών λιρών (με έξοδα αποστολής για τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας σε όλο τον κόσμο).

Και για όσες επιθυμούν μία ολοκληρωμένη εμφάνιση «Δούκισσα του Σάσεξ», στο κατάστημα δώρων επίσης πωλούνται ένα κρεμαστό και σκουλαρίκια που ταιριάζουν με το δαχτυλίδι.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι καταναλωτές προτιμούν περισσότερο το στυλ της Kate Middleton σε σύγκριση με εκείνο της Meghan Markle, ωστόσο η Royal Collection δεν έχει δημιουργήσει ακόμη αντίγραφο του δαχτυλιδιού της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Διαβάστε επίσης