Πολιτική

Κατσίκης: Θα φύγουμε πριν πάει η Συμφωνία στη Βουλή


Κώστας Κατσίκης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 εξέφρασε την άποψη ότι όταν οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών "η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη".

"Από τη στιγμή που θα εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση δεν μπορεί να μπει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών" υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στην ερώτηση πότε θα φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ο κ. Κατσίκης απάντησε ότι "εμείς θα φύγουμε πριν πάει η Συμφωνία στη Βουλή με την έννοια ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία στα Σκόπια και έφτασε στην Ελλάδα. Πριν αποφασίσει η διάσκεψη των Προέδρων πότε θα εισαχθεί προς ψήφιση, φεύγουμε".

Σε επόμενη ερώτηση για το τι θα κάνει το κόμμα του Πάνου Καμμένου σε περίπτωση πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ ο κ. Κατσίκης απάντησε ότι "από τη στιγμή που φύγουμε τι νόημα έχει μια πρόταση δυσπιστίας από τη Βουλή;" προσθέτοντας ότι "οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση εντολοδόχοι της ΝΔ".

Ερωτηθείς για το πότε τοποθετεί χρονικά την εισαγωγή της Συμφωνίας των Πρεσπών προς κύρωση στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σχολίασε "έχει γίνει μια συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου - ευελπιστώ να τηρηθεί - ότι το θέμα αυτό να μην μας απασχολήσει μέχρι τον Μάρτιο".

Διαβάστε επίσης