Τουρισμός

Ιταλοί δημοσιογράφοι σε Αθήνα, Κέρκυρα και Άνδρο, στο πλαίσιο δράσης του ΕΟΤ


Την Αθήνα, την Κέρκυρα και την Άνδρο επισκέπτονται Ιταλοί δημοσιογράφοι και bloggers, στο πλαίσιο δημοσιογραφικών ταξιδίων (press trips) και ταξιδίων εξοικείωσης (fam trips) που διοργανώνει η υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας.

Ειδικότερα, από τις 7 έως τις 10 Μαΐου, την Αθήνα επισκέφθηκαν οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι Sandra Longinotti και Barbara Santoro, προκειμένου να συλλέξουν το απαραίτητο δημοσιογραφικό υλικό για την προβολή και ανάδειξή της στο ιταλικό κοινό ως μιας σύγχρονης και μοντέρνας ευρωπαϊκής γαστρονομικής πρωτεύουσας.

Παράλληλα, από τις 8 έως τις 12 Μαΐου, με την ευκαιρία της διοργάνωσης "2ου Corfu Food & Wine Festival", στην Κέρκυρα βρίσκεται η Ιταλίδα δημοσιογράφος και food blogger, Elena Blanco, για τους σκοπούς ρεπορτάζ που θα αναδεικνύει την παράδοση και τον πλούτο της τοπικής γαστρονομίας. 

Επίσης, τις ίδιες ημέρες στην Άνδρο βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Michele Suraci, Ilaria Santi, Corinna Agostoni, Emanuela de Santis, Tommaso Pini και Rafaella Cegna για τη συγκέντρωση δημοσιογραφικού υλικού, ώστε να συντάξουν ειδικά αφιερώματα, στα οποία το νησί των Κυκλάδων θα προβάλλεται ως ιδανικός προορισμός για εναλλακτικό τουρισμό.

Διαβάστε επίσης