ΕΥΖην

Ισόβια "μητέρα των δράκων" η Emilia Clarke - Τους έκανε τατουάζ! (φωτο)


Επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι ισόβια "μητέρα των δράκων", η Emilia Clarke, ή αλλιώς Daenerys Targaryen στο Game of Thrones, τους έκανε τατουάζ και μάλιστα σε εμφανές σημείο, στον καρπό του χεριού της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από το νέο της τατουάζ, τρεις δράκους που πετούν και έγραψε «MOD 4 LΙFE !!!!» (mother of dragons).

Emilia Clarke, τατουάζ, tattoo

«Μητέρα των Δράκων για μια ζωή. Ο dr. woo επιβεβαίωσε ότι αυτή η μητέρα δεν ξεχνάει ποτέ τα μωρά της» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της στο Instagram, συμπληρώνοντας ότι λιποθύμησε για λίγα δευτερόλεπτα από τον πόνο, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη. 

Σε ένα άλλο βίντεο που γύρισε ο tattoo artist Dr. Woo στο studio του στο Λος Άντζελες, διακρίνεται η ηθοποιός να δείχνει το τατουάζ της στην κάμερα. «Μητέρα δράκος!» αναφωνεί ο Woo.

Με δεδομένο ότι το «Game of Thrones» ολοκληρώνεται επίσημα το επόμενο έτος, είναι κατανοητό ότι οι αστέρες του - μερικοί από τους οποίους συμμετείχαν στη σειρά για σχεδόν μια δεκαετία - θέλουν να την τιμήσουν με έναν προσωπικό τρόπο.

Άλλωστε, αρκετοί από αυτούς έγιναν διάσημοι μέσω της σειράς.

Διαβάστε επίσης