ΕΥΖην

Game of Thrones, Nikolaj Coster - Waldau: Δεν περίμενα ο χαρακτήρας μου να επιβιώσει τόσο πολύ


Έκπληκτος είναι ο Nikolaj Coster - Waldau του Game of Thrones, που ο χαρακτήρας του επιβίωσε ως τον τελευταίο κύκλο της σειράς.

Με δεδομένες τις συνεχείς δολοπλοκίες και τις διάφορες αποτυχίες του (συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του χεριού του και της σύλληψης και της φυλάκισής του από αντίπαλο στρατό) αποτελεί θαύμα το ότι ο Jaime Lannister είναι ακόμα ζωντανός στο Game of Thrones.

Κανείς όμως δεν εκπλήσσεται περισσότερο από την επιβίωση του Jaime από τον ίδιο τον ηθοποιό που τον υποδύεται, όπως παραδέχεται ο Nikolaj Coster - Waldau σε συνέντευξή του στη HuffPost.

«Ήταν μια έκπληξη. Θεέ, κάθε φορά που παίρναμε ένα νέο σενάριο σκεφτόμουν: "Εντάξει, αυτό πιθανότατα θα είναι το τελευταίο". Αλλά όχι. Τα παιδιά του Lannister τα κατάφερναν στο τέλος» λέει ο 47χρονος ηθοποιός για την επιβίωση του Jaime και των αδελφών, Σέρσεϊ (Λίνα Χίντι) και Τίριον (Πίτερ Ντίνκλατζ).

Ο Nikolaj Coster - Waldau αποκαλύπτει ότι ξέρει πώς θα τελειώσει η σειρά και ενώ δεν αποκαλύπτει τυχόν spoilers, περηφανεύεται για το τελικό σενάριο.

«Εγώ έγραψα στους σεναριογράφους όταν τελείωσα την ανάγνωση και απλά είπα: "Δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε να έχετε κάνει καλύτερη δουλειά στην ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας. Για μένα, ήταν πολύ ικανοποιητικό αλλά και πολύ αιφνιδιαστικό και όλα τα πράγματα που ήλπιζα να γίνουν"» λέει, αναφερόμενος στην ιστορία του Jaime.

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα προβληθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Διαβάστε επίσης