Αγορές

Η τιμή του Bitcoin πέφτει 17% μετά τα ETFs – Που να επενδύσετε σήμερα;


Η αγορά κρυπτονομισμάτων φημίζεται για τον ευμετάβλητο χαρακτήρα της και τις υψηλές διακυμάνσεις. Η πολυ-αναμενόμενη έγκριση των Spot Bitcoin ETFs τελικά δεν οδήγησε στην εκτόξευση της τιμής του Bitcoin, όπως πολλοί αναλυτές περίμεναν. Αντιθέτως, από την επομένη της έγκρισης των ETFs έως σήμερα, η πτώση της τιμής του BTC φτάνει περίπου το 17%.

Ωστόσο, το επενδυτικό ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα είναι ακόμη ιδιαίτερα υψηλό, με νέα καινοτόμα έργα να δέχονται μεγάλη ζήτηση από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ένα από αυτά είναι το eTukTuk, το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια.

Επενδύστε στο eTukTuk

Κατανόηση της πρόσφατης υποχώρησης του Bitcoin:

Το Bitcoin (BTC), την επόμενη ημέρα μετά την έγκριση των Spot Bitcoin ETFs, ήτοι στις 11 Ιανουαρίου 2024, είδε μια σημαντική άνοδο στην τιμή του, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τις 48 χιλιάδες δολάρια. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπισε μια σημαντική πτώση, η οποία ανέρχεται σε περίπου 17%, από την ημέρα εκείνη.

Η πτώση αυτή διέψευσε πολλές προσδοκίες για ένα μεγάλο ράλι και σημαντικά μετά την έναρξη των Bitcoin ETFs. Το πολυδιαφημισμένο λανσάρισμα, στο οποίο συμμετείχαν αξιόλογοι παίκτες όπως η BlackRock, αναμενόταν να προσελκύσει νέους επενδυτές στο Bitcoin.

Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Οι ροές στα ETFs, τα οποία έλαβαν έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ και ξεκίνησαν στις 11 Ιανουαρίου, δεν ανταποκρίθηκαν στον αναμενόμενο ενθουσιασμό. Τα 10 νέα αμοιβαία κεφάλαια συγκέντρωσαν συνολικά 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος της Τρίτης, σύμφωνα με τη CoinShares.

Bitcoin

 
Ταυτόχρονα, το ταμείο της Grayscale, παράλληλα με τις νέες εκκινήσεις, είδε μια έξοδο 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη μετατροπή του σε ETF.

Μάλιστα, οι αναλυτές εικάζουν ότι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που εισέρευσαν στα 10 νέα ETF μπορεί να προήλθε από επενδυτές που αποχώρησαν από την Grayscale. Η Grayscale, με τα υψηλότερα τέλη σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, είδε σημαντική μείωση του συνολικού μεγέθους της μετά τη μετατροπή σε ETF.

Μια νέα επενδυτική ευκαιρία εμφανίζεται στο προσκήνιο - eTukTuk

eTukTuk

Εν μέσω της αναταραχής στην αγορά crypto, ένα νέο έργο αναδεικνύεται ως μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με τεράστιες δυνατότητες. Μπορεί λοιπόν το ενδιαφέρον για επένδυση στο Bitcoin να έχει μειωθεί, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει και με τα νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα όπως το eTukTuk. Άλλωστε, η ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση από τις πρώτες ημέρες της προπώλησης δείχνει ιδιαίτερα θετικά σημάδια για την πορεία του.

Επενδύστε στο eTukTuk

Τι είναι το eTukTuk και τι προσφέρει;

Το eTukTuk αποτελεί ένα καινοτόμο έργο στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει βιώσιμες λύσεις μεταφοράς, σε συνδυασμό με τη δύναμη της αλυσίδας μπλοκ. Το κρυπτονόμισμα  $TUK παίζει τον βασικότερο ρόλο στο οικοσύστημα του έργου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα σημαντικές ανταμοιβές για τους επενδυτές του.

Πώς λειτουργεί το eTukTuk

Ειδικότερα, το eTukTuk είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που συνδυάζει τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, της τεχνολογίας blockchain και των φιλικών προς το περιβάλλον καινοτομιών, για να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τον τομέα των μεταφορών.

Το έργο στοχεύει στην αντιμετώπιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, των προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το CO2 και της οικονομικής ένταξης, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η κύρια προσφορά του eTukTuk επικεντρώνεται γύρω από μια καινοτόμο υποδομή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EVSE) που έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί πόλεις και προαστιακές περιοχές που έχουν ανάγκη από μετασχηματιστικές λύσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα από τα καλύτερα ICO κρυπτονομίσματα στην αγορά.

Το οικοσύστημα υποστηρίζεται από το κρυπτονόμισμα $TUK, το οποίο όχι μόνο τροφοδοτεί τις εξελίξεις που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και βελτιστοποιούν τις διαδρομές μεταφοράς, αλλά παρέχει και τη δυνατότητα πονταρίσματος (staking), εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμες ανταμοιβές για τους επενδυτές.

Με δέσμευση στη διαφάνεια, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το eTukTuk οραματίζεται ένα μέλλον όπου οι έξυπνες υποδομές και οι πράσινες λύσεις μεταφορών δημιουργούν ένα πιο προσιτό, αποτελεσματικό και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο παγκόσμιο δίκτυο μεταφορών.

eTukTuk

Εάν θέλετε να πάρετε μέρος και εσείς στο επαναστατικό αυτό έργο και γιατί όχι να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα της προπώλησης και να αγοράσετε μερικά $TUK Tokens. Ένεκα του ότι λειτουργεί ως BEP-20 κρυπτονόμισμα το BNB Chain, μπορείτε να αγοράσετε $TUK με BNB Coin, USDT (Bep-20) ή με τη χρήση τραπεζικής κάρτας.

Αγορά $TUK εδώ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα