Υγεία

Η περιπέτεια της 38χρονης: Από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου στο ΑΧΕΠΑ με κορονοϊό


Μια 38χρονη επιχειρηματίας που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Μιλάνο βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η 38χρονη που ασχολείται με τη μόδα είχε μεταβεί με άλλους Έλληνες, ανάμεσά τους και δημοσιογράφους αεροπορικώς στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας.

Η 38χρονη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (23/2) με πτήση αερορικής εταιρεία χαμηλού κόστους στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Στην Ελλάδα δεν υπήρχε κανένας απολύτως έλεγχος, αλλά την ημέρα που γύρισε ήταν μια χαρά και δεν αισθανόταν κάτι. Την επόμενη μέρα ωστόσο είχε λίγο πυρετό με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και την Τρίτη πήγε στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, το απόγευμα μετέβησαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το παιδί της 38χρονης, ο σύζυγος της αλλά και μία γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι με εθελοντικό περιορισμό. Στο νοσοκομείο θα παραληφθούν από ομάδα ειδικών, προκειμένου να τηρηθεί και πάλι το πρωτόκολλο. Η οικογένεια θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο κοροναϊός πρόσβαλε και άλλους εκτός από την 38χρονη.

 

Διαβάστε επίσης