ΕΥΖην

Η Miley Cyrus προσφέρεται να "μορφώσει" τον DaBaby σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ+


Να... βοηθήσει τον DaBaby να μάθει περισσότερα σχετικά με την κοινότητα LGBTQ+ (ΛΟΑΤΚΙ+) προσφέρθηκε η Miley Cyrus.

Αυτό έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram της, απευθυνόμενη στον rapper, μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος κατά την εμφάνισή του στο φεστιβάλ Rolling Loud 2021 στο Μαϊάμι.

«Ως περήφανο και πιστό μέλος της κοινότητας LGBTQIA+, μεγάλο μέρος της ζωής μου αφιερώθηκε στην ενθάρρυνση της αγάπης, της αποδοχής και της ανοιχτής σκέψης. Το διαδίκτυο μπορεί να τροφοδοτήσει πολύ μίσος και θυμό και είναι ο πυρήνας της κουλτούρας της ακύρωσης... αλλά πιστεύω ότι μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος γεμάτο εκπαίδευση, συνομιλία, επικοινωνία και σύνδεση» έγραψε η Μάιλι και συνέχισε:

«Είναι ευκολότερο να ακυρώσουμε κάποιον, παρά να βρούμε συγχώρεση και συμπόνια ή να αφιερώσουμε χρόνο για να αλλάξουμε αυτά που νιώθει και πιστεύει. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο διχασμού αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε την πρόοδο! Η γνώση είναι δύναμη! Ξέρω ότι έχει πολλά να μάθεις!».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Cyrus ανέφερε το όνομα του DaBaby, γράφοντας: «ελέγξτε τα μηνύματά σας - θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε και να δούμε πώς μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και να βοηθήσουμε να γίνουμε μέρος ενός πιο δίκαιου και συνεννοήσιμου μέλλοντος!».

Ο DaBaby αντιμετώπισε ένα κύμα οργής από θαυμαστές, αλλά και από μέλη της μουσικής βιομηχανίας, μετά τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε εναντίον των ασθενών με HIV/AIDS και της LGBTQ κοινότητας κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι συμμετοχές στα φεστιβάλ Lollapalooza, 2021 Governors Ball Music, Day N Vegas.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα