ΕΥΖην

Η απάντηση της Melissa McCarthy σε όσους τρολάρουν το Ghostbusters


Απάντηση σε όσους τρολάρουν ή επικρίνουν τη γυναικεία εκδοχή της ταινίας Ghostbusters έδωσε η Melissa McCarthy μέσω του περιοδικού Stellar.

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία του 2016, λέει ότι όλοι αυτοί που τρολάρουν την ταινία και οι κριτικοί που έκαναν αρνητικά σχόλια είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι.

«Έμεινα έκπληκτη από τους ανθρώπους που τόσο γρήγορα μιλάνε αρνητικά. Αισθάνομαι λύπη για τους ανθρώπους αυτούς γιατί νομίζω ότι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν ξενυχτούν μέχρι τις 3 το πρωί για να σχολιάζουν αρνητικά on line γράφοντας: "Μας καταστρέψατε την παιδική μας ηλικία". Έχω μία υποψία ότι δεν είχαν και σπουδαία παιδική ηλικία, και σίγουρα δεν είμαι αυτή που τους την κατέστρεψε».

Η ταινία δείχνει μία ομάδα επιστημόνων που καταδιώκει τα φαντάσματα που προσπαθούν να καταλάβουν την πόλη της Νέας Υόρκης.

Στην αρχική ταινία του 1984 η επιστημονική ομάδα αποτελούνταν μόνο από άντρες, στο ριμέικ του 2016 οι κεντρικοί ρόλοι δόθηκαν σε γυναίκες ηθοποιούς.

Τα αρνητικά σχόλια για το ριμέικ του Ghostbusters ξεκίνησαν από την εμφάνιση του διαφημιστικού τρέιλερ. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή να δοθούν όλοι οι βασικοί ρόλοι σε γυναίκες.

Και τότε η Μελίσα είχα απαντήσει στις κριτικές σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Guardian.

«Έχω μια οπτική για εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν φίλους, έτσι απλά κάθονται εκεί και στάζουν το μίσος τους σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο του διαδικτύου. Ελπίζω απλώς να βρουν έναν φίλο», είχε δηλώσει.

Τα έσοδα της ταινίας ανήλθαν σε 229.147.509 δολάρια, ωστόσο κόστισε πολύ περισσότερο η δημιουργία και η διανομή της και σύμφωνα με το Hollywood Reporter θα έπρεπε οι εισπράξεις της να φτάσουν τα 300 εκατ. δολάρια για να καλυφθεί το κόστος της κατά συνέπεια η ζημιά έφτασε περίπου σε 70 χιλ. δολάρια. 

Διαβάστε επίσης