ΕΥΖην

Κωμική σειρά για θέματα διατροφής με την Demi Lovato


Πρωταγωνίστρια σε μια νέα τηλεοπτική κωμική σειρά με θέμα τη διατροφή και τίτλο "Hungry", η οποία είναι στο στάδιο της παραγωγής στο NBC, θα είναι η Demi Lovato.

Η σειρά "Hungry" θα ακολουθεί μια ομάδα φίλων που είναι μέλη ενός γκρουπ διατροφικών ζητημάτων. Οι φίλες βοηθούν η μία την άλλη καθώς ψάχνουν την αγάπη, την επιτυχία και τα τέλεια προϊόντα για το ψυγείο.

Η Σούζαν Μάρτιν γράφει το σενάριο και θα είναι εκτελεστική παραγωγός της σειράς.

Η Demi Lovato εκτός από πρωταγωνίστρια, θα έχει ρόλο και εκτελεστικής παραγωγού μαζί με τους Σον Χέις, Τοντ Μίλινερ της Hazy Mills και Σκούτερ Μπράουν, Τζέιμς Σιν και Σκοτ Μάνσον της SB Projects.

Θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού μία δεκαετία μετά την ολοκλήρωση της σειράς "Sonny With a Chance" το 2011.

Μιλώντας στο podcast "Pretty Big Deal" της Άσλεϊ Γκράχαμ πέρυσι, η Demi Lovato εξήγησε ότι ήταν αντιμέτωπη με διατροφική διαταραχή όταν εθίστηκε στη σωματική άσκηση.

«Θεωρούσα ότι τα τελευταία χρόνια ανέκαμπτα από μια διατροφική διαταραχή, όταν στην πραγματικότητα υποτροπίασα» εξήγησε.

«Και συνειδητοποίησα ότι τα συμπτώματά μου δεν ήταν τόσο προφανή όσο πριν, αλλά ήταν σίγουρα ένα διατροφικό ζήτημα» τόνισε.

Η Demi Lovato είπε ακόμη ότι πιστεύει ότι το πρόβλημα με τα ναρκωτικά και με την υπερβολική δόση ηρωίνης που την οδήγησε στο νοσοκομείο και σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2018 προκλήθηκε από τη διατροφική διαταραχή.

Διαβάστε επίσης