Επιχειρήσεις

H Trastor αγόρασε κτίριο 7 εκατ. για logistics


Κέντρο logistics υψηλών προδιαγραφών θα δημιουργήσει η εισηγμένη εταιρεία ακινήτων Trastor στη βιομηχανική ζώνη της Μάνδρας Αττικής, όπου αγόρασε κτιριακό συγκρότημα αποθηκευτικών χώρων συνολικής επιφάνειας 17.015 τ.μ

Το κτίριο αγοράστηκε έναντι 7 εκατ. ευρώ. Θα ανακαινιστεί και θα επανατοποθετηθεί στην αγορά ακινήτων ως κτίριο διαμετακομιστικού εμπορίου, σύμφωνα με τα νέα σύγχρονα πρότυπα της αγοράς.

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Τάσος Καζίνος δήλωσε:

 «Ξεκινάμε την επενδυτική μας δράση το 2024 με μια ακόμη σημαντική επένδυση στον κλάδο των logistics. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα τοποθετημένα χαρτοφυλάκια logistics στη Δυτική Αττική, όπου τα θεμελιώδη συνεχίζουν να αποφέρουν ισχυρές και διατηρήσιμες αποδόσεις για τους επενδυτές.

» Αναμένουμε ότι μέχρι το τέλος αυτού του εξαμήνου, η Trastor θα έχει στην κατοχή της περισσότερα από 164.000 τ.μ. χώρων της εφοδιαστικής αλυσίδας, με τουλάχιστον το ένα τρίτο αυτών να είναι πιστοποιημένοι κατά το πρότυπο LEED. Με την εξειδίκευσή μας στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας, αναμένουμε να δημιουργήσουμε σημαντική υπεραξία από την συγκεκριμένη επένδυση, γεγονός που πιστοποιεί περαιτέρω τις συνέργειες που ανακύπτουν μεταξύ της εταιρείας και του πλειοψηφικού της μετόχου, την Τράπεζα Πειραιώς, προς όφελος όλων των μετόχων μας».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα