ΕΥΖην

"Grumpy Kitzia": Η διάδοχος της "πιο μουτρωμένης γάτας" σταρ των social media


Βρέθηκε η διάδοχος της "πιο μουτρωμένης γάτας" που ήταν για χρόνια φαινόμενο στο διαδίκτυο και είχε εμφανιστεί ακόμη και σε τηλεοπτική ταινία του 2014 με τίτλο "Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever".

Η Kitzia, με περιφρονητικό βλέμμα που μπορεί να προκαλέσει φόβο ακόμη και σε εκείνους με ανθεκτική καρδιά, φαίνεται να κερδίζει τον τίτλο της πιο "μουτρωμένης γάτας" (crumpy cat).

Η γάτα ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ με την Ουκρανή φωτογράφο Viktoriia Otdielnova.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, στη σελίδα @grumpy_kitzia η Viktoriia Otdielnova, έχουν ήδη προσελκύσει 58.000 ακόλουθους.

Η Kitzia είναι γάτα tabby, με τιγρέ τρίχωμα έχει συνεχώς βλέμμα ενοχλημένο, αν και το όνομά της στα ουκρανικά σημαίνει «γατάκι».

Το 2018, η φωτογράφος αντιλήφθηκε πόσο αστείο είναι το διαρκές κατσούφιασμα της γάτας της, οπότε ξεκίνησε μια σελίδα Instagram για να την προβάλει. Όπως αποδεικνύεται, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιάζονται από τις ξεκαρδιστικές εκφράσεις της Kitzia.

grumpy kitzia

Ως επαγγελματίας φωτογράφος, η Viktoriia Otdielnova, καταφέρνει να αποτυπώσει τέλεια τη στριφνή έκφραση της Kitzia σε κάθε λήψη! Με τα λαμπερά μάτια και τη δυσαρέσκεια στο βλέμμα της μοιάζει με έναν πολύ αγαπητό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

«Δεν έχω ιδέα πώς αυτή η γάτα έχει τόσες πολλές προσωπικότητες» έγραψε η φωτογράφος στο Instagram σχολιάζοντας μία φωτογραφία, στην οποία, όπως αναφέρει, η Kitzia θυμίζει «μουτρωμένη γιαγιά».

Στην πραγματικότητα, η Kitzia είναι πολύ γλυκιά! «Φαίνομαι περίεργη, αλλά είμαι πολύ φιλική» έγραψε η Viktoriia Otdielnova στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της γάτας στο Instagram.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα