Αθλητικά

Έρχεται Space Jam 2, με... LeBron James!


Οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν εδώ και πολύ καιρό για καινούργια ταινία «Space Jam», με πρωταγωνιστή τον LeBron James. Και επιβεβαιώθηκαν!

Ο Μάβερι Κάρτερ, πολλά χρόνια φίλος και μάνατζερ του LeBron - μαζί έχουν ιδρύσει την εταιρεία SpringHill Entertainment - τουίταρε ένα teaser με τέσσερις εικόνες:

  1. Μια φωτογραφία με θυρίδες στα αποδυτήρια, η πρώτη από τις οποίες φέρει το όνομα Bugs Bunny, point guard, στη φανέλα ο αριθμός 1.
  2. Η δεύτερη, το όνομα LeBron James, small forward, με το 23 στη φανέλα.
  3. Η τρίτη, Τ. Νανς, σκηνοθέτης
  4. Η τέταρτη, Ράιαν Γκούγκλερ, παραγωγός.

Ο σταρ των Los Angeles Lakers θα πρωταγωνιστήσει σε sequel του «Space Jam», 22 χρόνια μετά την εμβληματική ταινία της δεκαετίας του '90, στης οποίας το καστ φιγουράριζαν παίκτες του NBA και χαρακτήρες από τους Looney Tunes, και η οποία παρουσίασε τον καλύτερο συνδυασμό στο παρκέ γηπέδου μπάσκετ όλων των εποχών: τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μπαγκς Μπάνι και τον Μπιλ Μάρεϊ.

Αν και είναι προεξοφλημένη η επιτυχία του sequel, το κύριο μέλημα του LeBron James δεν είναι η αμοιβή.

«Αυτή η συνεργασία στο "Space Jam" είναι τόσα πολλά περισσότερα από το να έρχομαι εγώ και οι Looney Tunes και να κάνουμε αυτή την ταινία» είπε, στο «The Hollywood Reporter».

«Είναι κάτι τόσο πιο μεγάλο απ' αυτό. Θα μ' άρεσε τόσο να καταλάβαιναν τα παιδιά πόση ενδυνάμωση μπορούν να πάρουν, και πόσο ενδυναμωμένα μπορούν να είναι αν δεν παραιτηθούν από τα όνειρά τους» τόνισε.

Διαβάστε επίσης