Αγορές

Επίσημη κυκλοφορία του Bitcoin Minetrix καίγοντας 10% της διαθεσιμότητας


Το καινοτόμο έργο Bitcoin Minetrix κυκλοφόρησε επίσημα στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 14 εκατομμύρια δολάρια στην προπώληση. Μάλιστα, με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του έργου, η τιμή του αναμένεται να εκτοξευτεί.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Γιατί όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Bitcoin Minetrix;

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση του Bitcoin Minetrix, το έργο σκοπεύει να κάψει το 10% της συνολικής διαθεσιμότητας των κρυπτονομισμάτων $BTCMTX, κάτι που αντιστοιχεί σε 400.000.000 token. Άλλωστε, υπενθυμίζουμε ότι η συνολική προσφορά ανέρχεται στα 4 δισεκατομμύρια.

Η πολυαναμενόμενη αυτή καύση πραγματοποιήθηκε στις 31 Απριλίου και η τιμή του ήδη έχει αρχίσει να σημειώνει μια σημαντική άνοδο. 

https://twitter.com/bitcoinminetrix/status/1785595081984008198

Μάλιστα, αναλύοντας λίγο τον όγκο συναλλαγών και τις αναφορές του έργου στα κοινωνικά δίκτυα, οι προοπτικές που παρουσιάζει για τις επόμενες ημέρες είναι πραγματικά τεράστιες. Θεωρούμε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο crypto coin θα μπορούσε εύκολα να γίνει ένα από τα πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα για φέτος.

BTCMTX

Μόνο η αρχή;

Η πρώτη αυτή καύση πιθανόν να αποτελεί ένα δείγμα από το τι θα ακολουθήσει και στη μετέπειτα πορεία του έργου, αφού αρκετές εικασίες αναφέρουν ότι οι καύσεις θα συνεχιστούν. Η τιμή του $BTCMTX ξεκίνησε από τα μόλις 0,011 δολάρια, ωστόσο σημείωσε μια πτωτική πορεία λόγω αρκετού «FUD» και του κλίματος στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Αυτή τη στιγμή, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το κρυπτονόμισμα μέσω των αποκεντρωμένων ανταλλακτηρίων, στην τιμή των 0,0088 δολαρίων περίπου.  

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που μας οδηγεί ότι το έργο αυτό ήρθε για να μείνει, είναι ότι έχει κλειδώσει τη ρευστότητα των ανταλλακτηρίων για 11 μήνες, κάτι που αυξάνει την εμπιστοσύνη των επενδυτών απέναντι στο έργο και παρέχει πρόσθετη προστασία. Συγκεκριμένα, η ρευστότητα περιλαμβάνει ένα αρκετά υψηλό ποσό και συγκεκριμένα 887.000 δολάρια.

https://twitter.com/bitcoinminetrix/status/1785253699536703994

Επίσης, σχεδόν το ένα τέταρτο της συνολικής προσφοράς των 4 δισεκατομμυρίων tokens παραμένει πονταρισμένο από τους κατόχους, γεγονός που μειώνει την πίεση πώλησης.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Η μετέπειτα πορεία του Bitcoin Minetrix

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το ενδιαφέρον έχει και πάλι στραφεί στο BTCMTX, με τη ζήτησή του να αυξάνεται καθώς περνάει η ώρα. Μάλιστα, προσφέροντας μια ανταμοιβή 52% για το ποντάρισμα των token, αρκετοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που στρέφονται να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία staking.

Μελλοντικά, με την κλειδωμένη ρευστότητα, τις πιθανές καύσεις επιπλέον token φυσικά της δυνατότητας παθητικών ανταμοιβών μέσω του πονταρίσματος, θεωρούμε ότι η τιμή του BTCMTX θα σημειώσει μια σημαντική άνοδο μέσα στο 2024.

Αυτό που αναμένει τώρα ολόκληρη η κοινότητα, είναι η ολοκλήρωση της πλατφόρμας cloud mining ώστε να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να αξιοποιήσουν μια από τις πιο καινοτόμες λειτουργίες στο Web 3.0. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το Bitcoin Minetrix έχει χαρακτηριστεί αρκετές φορές ως ένα από τα καλύτερα Web 3.0 κρυπτονομίσματα για το 2024.

BTCMTX

Τα οφέλη της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων στο cloud με το Bitcoin Minetrix

Τι Bitcoin Halving που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, φαίνεται να έχει έχει πριμοδοτήσει την αποδοτικότητα και τις επενδύσεις κεφαλαίου και αυτό έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό στον τομέα της εξόρυξης. Αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά νέα για το Bitcoin Minetrix, καθώς θα έχει πολλούς συνεργάτες με ανταγωνιστικές τιμές για να επιλέξει.

Με το ποντάρισμα των token στη λειτουργία εξόρυξης, οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό, αφού το Bitcoin Minetrix προσφέρει την πιο προσβάσιμη μέθοδο mining και χωρίς την ανάγκη για αγορά εξοπλισμού ή άλλης εγκατάστασης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατέχετε μερικά BTCMTX tokens και να τα ποντάρετε.

Stake 2 mine

Με λίγα λόγια, το Bitcoin Minetrix προσφέρει κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που η προπώλησή του γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία. Αν και η ανατίμησή του κατά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας δεν πήγε όπως αναμενόταν, σίγουρα θα πρέπει να παρακολουθήσετε το έργο αφού οι προοπτικές που προσφέρει είναι πολλές.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα